Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatnánk ezt meg? A...

Hogyan oldhatnánk ezt meg? A férjem lánya allergiás a kutyaszőrre, a fiam kutyája viszont nélkülözhetetlen.

Figyelt kérdés

Folyamatosan a fiammal van együtt, vele is alszik, segíti a mindennapokban.

A kislány orvosa szerint megoldás lehetne erre a gyógyszer viszont a kislány anyja ebbe nem megy bele. Mit tennétek, mit tehetnénk?

jún. 24. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
79%

Nem az én gyerekem, nem az én problémám. Az állat nálunk családtag. Ha a velünk élő gyerek lenne allergiás, akkor is keresnénk valami megoldást, de nem azt, hogy az állat megy.

jún. 24. 14:18
 12/86 anonim ***** válasza:
81%
8as persze, váljanak meg a szeretett hàziállattól, mert havi 2-3 napot ott lenne a kislány, nem? Akkor már egyszerűbb ha az apja elviszi játszóházba, nagyszülőkhöz vagy bárhova. A láthatást bárhol lehet intézni, az meg hogy ott alszik e náluk vagy sem amúgy se tesz hozzá semmit a minőségi együtt töltött időhöz.
jún. 24. 14:35
 13/86 anonim ***** válasza:
83%
10es persze, azért megnézném hogy a szeretett háziállatodat is elpaterolnád e a háztól más gyereke miatt… Amúgy meg nem tudom feltűnt-e, de a kérdező saját gyerekének a mindene a kutya. Mégha nem is vagytok nagy állatbarátok, elkeserítenétek a gyermeketeket azért mert más gyereke allergiás, aki nem is veletek él csak néha átmegy? Ezt azért nem gondoljátok komolyan. Szerintem itt megint sok elvált Anyuci van, aki elvből utálja az exe új családjàt
jún. 24. 14:37
 14/86 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, de én helyén kezelem az állatot. Nem családtag, a gyerek igen.
jún. 24. 15:13
 15/86 anonim ***** válasza:
83%
14 nálatok lehet nem, nálunk pl igen, ahogy a kérdezőnél is. Amúgy remélem nem is tartassz ilyen felfogással háziállatot, mert az ilyen felelőtlen emberek miatt vannak tele a menhelyek
jún. 24. 15:19
 16/86 anonim ***** válasza:
10%
15, neked meg akkor remélem, nincs gyereked, ha az állat fontosabb.
jún. 24. 15:37
 17/86 anonim ***** válasza:
82%
15 van gyerekem és van kutyám is. Mindkettőt szeretem, se a gyerektől, se a kutyámtól nem válnék meg soha, ha csak nem élet-halálról lenne szó. És ez pont nem az a helyzet. Amúgy meg nem a kérdező gyereke az allergiás, akkor mért is kellene neki választania?
jún. 24. 15:45
 18/86 anonim ***** válasza:
21%
15, kevesebb kutya kerül tőlem menhelyre, mint tőled.
jún. 24. 15:58
 19/86 anonim ***** válasza:
7%
Értem kérdező, tehát ha a te fiad lenen allergiás a te imádott kutyádra akkor is néznéd hogy szenved a gyereked. Ugye? Hiszen semmivel se különb a te gyereked mint a férjedé.
jún. 24. 16:32
 20/86 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező kinek a lakásában éltek? Mert ha a férjedében neked és a gyerekednek semmi jogotok megszabni ki vagy mi lehet ott.
jún. 24. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!