Titeket is idegesít, ha kiveszik a kezetekbol a gyereket?
Szerintem ennél a 0 kapcsolat is jobb lenne, mivel neked teher és meghunyászkodsz inkább. Átérzem, mert nekem se túl jó okkal, sajnos. De én kimondom, ami a szívemen az a számon. Nem játszom meg magam, hanem őszinte vagyok vele. Mondjuk engem az nem zavart, ha az unokáját szerette volna megfogni havi 1x(ennyiszer járkálun
jön nálunk is), előtte megkérdezett, ha nyűgös volt a lányom és sírt nála az úgy is kiderült és vissza is adta egyből, de ha meg elvolt nála, akkor miért ne. Ez nem lepasszolás, ő a nagymama és mellette ültem. Nagyszülőkről beszélünk, nem idegenről. De ha téged havi 1x is zavar, ha hozzáér, akkor hidd el jobb megszakítani ezt a kapcsolatot, később a gyerek is érezni fogja ezt. Mit fogsz csinálni, ha majd oda megy hozzá, hogy mama örömmel?
" mert tudom, hogy ő még kicsi ahhoz, hogy bárkinél jól érezze magát" Ezzel viszont nem értek egyet. Ha nem érzi jól, jelzi, de attól, hogy ti vagytok a szülei, még másnál is érezheti jól magát picit. Ezt mondjuk tudhatnád, ha valóban ezt végzed munkakörként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!