Titeket is idegesít, ha kiveszik a kezetekbol a gyereket?
Ilyen korszakom sosem volt.
A legjobb jószándékkal írom, hogy ezt a lepasszolás dolgot sajnos te is túldramatizálod, mint a legtöbb anya. Ennek az lesz a vége, hogy 1 éves korára még a nagyi sem foghatja majd meg, mert üvölteni fog a kezében. A gyerek érdekében kell, hogy más embert is megszokjon.
Nyilván volt olyan, mikor én sem adtam oda a gyerekem (pl. náthás rokonnak) volt is sértődés, de nem akartam ünnepek alatt ügyeletre rohangálni szegény babával, mert bekapott egy megfázást.
Mi az, hogy kiveszi bárki a SAJÁT gyerekedet a kezedből? Hogy kell ezt elképzelni? Odamegy a bolti eladó, fogja magát, elveszi a gyerekedet, te pedig állsz, mint Bálám szamara?
Én azt sem engedtem soha, hogy bárki megpuszilgassa a gyereket, meg erősködjenek, hogy "naaa gyere, adj egy puszit nekem". Nem kell, senkinek nem kell a gyerekemnek puszit adnia, ha nincs kedve hozzá.
A te gyereked, neked kell őt megvédeni, kiállni az érdekeiért.
Fú, 8-as, ne is mondd, ettől a puszilkodástól mindig kivoltam.
Én is utálok idegeneket, félidegeneket puszilgatni, anyámon és a férjemen kívül nem is puszilok meg senkit, attól is rosszul vagyok, ha valaki megölel, vagy beszélgetés közben megfogja a karomat pl. Ha a lányomnak mondja ezt valaki, hogy menjen, adjon egy puszit/ölelést, akkor azonnal mondom, hogy nem kell menned, ha nem szeretnél. Ilyenkor persze néznek rám, de mit puszilgasson a gyerekem idegen emberek arcán, mire fel menjen oda megölelni őket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!