Titeket is idegesít, ha kiveszik a kezetekbol a gyereket?
Van ilyen momzilla rokonunk, az első 8 hónapban kb csak ő foghatta a gyereket mert ha nem játszotta a hattyú halálát.
A gyerek egy éves korától havonta bepróbálkozott nem-e vállalja valaki a gyereket míg ők énidőznek a gyerek apjával. Persze mindenki lerázta, mondtuk neki, nem ismer minket a gyerek, nem alakult ki kötődés, és nem akarjuk hogy sírjon nálunk. Bébiszitterre nincs pénzük.
Most 3 éves lesz a gyerek, múlt hónapban beírta a családi csoportba milyen szemetek vagyunk, mert miattunk nem mehetnek kikapcsolódni mióta megszületett. Olyan jót röhögtem:-D
Azért azt nem nevezném momzillanak, aki nem engedi, hogy csak úgy kitepjek a gyereket a kezéből .
Először talán kérdezzék meg, hogy el-e vehetik.
Ne csak úgy kitepjek...
Szerintem a kérdező sem fogja mondani, hogy nem adja oda.
Mondjuk a kérdezőnek kellene a szülőnek lenni és nem adni oda, ha nem akarja. Mostmár anya vagy kérdező, tessék ezt gyakorolni. Ha én valamire nemet mondok, nem tudják megtenni. Ezért nem tudom ezt a szituációt elképzelni. Egyébként nálunk is a mamákkal elvolt még az 5 hónapos, nekem is fura, hogy nincs el mással már most sem. Ahogy bejött a szeparációs téma, na attól kezdve senkivel se akartak nálunk.
Amúgy meg gondolom, hogy a kérdezőt nem az zavarja, ha mama átveszi pl. vagy ha más rokon. Az fura lenne, ha ez zavarná. Meg gondolom nem kérdezik meg, csak vennék ki. Ha megkérdeznék nyilván odaadná picit. Csak gondolom a 20. unokatestvér vagy másodrokon, idegenek csinálják ezt. Ez engem is zavarna.
26# De akkor ezek alapján a többedik gyermek? Mármint olyan rutinosan írsz, mintha már lenne tapasztalatod bőven és nem tankönyvből. Nyilván többedik.
Azt elmeséled hogy tudják kivenni, ha közlöd, hogy nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!