Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem viszi a gyerekét...

Miért nem viszi a gyerekét nyaralni akinek telne rá és akarna is menni?

Figyelt kérdés
Mi évente 3-4* is utazunk, 2 rövidebb, 2 hosszabb út, kicsi gyerekünkkel (6 éves) Mellette újítgatjuk a házunk, gyűjtünk új kocsira,haladunk ahogy tudunk, nyilván lehetne gyorsabban is, de a gyerek nem hiszem hogy arra fog visszaemlékezni, hogy 2022 szeptemberben új vakolat került a házra. Kettővel arrébb lakik az egyik ismerősöm, mondanám barátnőnek is, jó a viszonyunk, neki 8 éves gyereke van, még sose vitték nyaralni, max a Balatonon voltak 3 napot. Holott nálunk többet keresnek százezres nagyságrendekkel (mi 900e körül, ők kb 1.2 milliót), tehát futná nekik rá. És mindig elmondja, hogy ő is de szeretne menni, hú de irigyel minket, de jó nekünk, jó lenne nekik is menni. (De nekik most térkövezni kell, most nekik kerítést kell csinálni, nekik most épp új riasztó berendezés kell, mindig van valami, mintha nekünk nem kellene a házra költeni, xarabb házunk van,mint nekik, ha lehet így fogalmazni) Ha megyünk és mesélek direkt nem is reagál nagyon rá soha semmit, érezni hogy irigy ilyenkor. De miért nem opció, hogy egyik évben ne épp betonozzanak és elmenjenek? Csak én nem értem az ilyen hozzállást? Nem az élmények a fontosabbak? Felnő a gyerek mire elmennek.
2023. dec. 16. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

Neki én vagyok az egyetlen barátja, senkije sincs, nekem van sok barátom is, de mivel neki nincs így próbáltam vele kedves lenni mindig meg segítőkész, de nehéz ha ilyen...

Nem gondoltam hogy csúnya dolog ajándékot vinni valakinek manapság már..

Tudom mennyit keresnek, elmondja, ő is tudja mi mennyit, nálam amúgy ez a pénz nem egy ilyen tabutéma mint sokaknak, semmi titok nincs rajta.

2023. dec. 17. 13:56
 62/65 A kérdező kommentje:
Ő maga mondja mindig hogy csak én vagyok neki stb stb, mi lenne vele nélkülem, lehet hibát követek el, hogy próbáltam vele kedves lenni.
2023. dec. 17. 13:57
 63/65 anonim ***** válasza:
74%

"A saját uramról nem tudom ennyire, hogy mennyit keres,"

Ez azért elég beteg. Kezdve az "uramozástól"...

Hogy lehet egyenrangú egy kapcsolat ilyen titkok mellett.

2023. dec. 17. 14:02
 64/65 Derjaderja ***** válasza:
55%

Nem kell túlköveztetni sem szerintem. Változó összeget keres én meg nem számoljatok h ki hány százalékot tesz a kasszába (ettől mért lennék egyenlőtlen 😶).

Nemhogy barátokét tudjam.

Nekem ez volt fura.

2023. dec. 17. 20:10
 65/65 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, megragadtam a lényeget, de hogy lehet azt mondani a tengerre, hogy kristálytiszta??? Agyam eldobom, komolyan, telis tele van szeméttel, mindenféle veszélyes hulladékkal. Ja, hogy a strandon pont nem látszik? 😂
2023. dec. 19. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!