Miért nem viszi a gyerekét nyaralni akinek telne rá és akarna is menni?
"...ilyet csak az mond, aki csak oda viszi a gyerekét."
Ugyanarra. 7 éves. Neki a víz víz, nem más, q nyaralás lényege meg hogy anyuval és apuval van egész nap.
Hat mi is csináljuk a házat és inkább a házba fektetjuk a pénzt,mint a tengerparti nyaralásba vagy utazgatasba..
Hétvégente turazunk,nyáron horgaszunk,balatonra járunk minden nyáron kétszer három napra
Nem értem miért kell beleutnod az orrodat más dolgába.
Egyébként tudja,hogy így kibeszéled őt idegen embereknek?
" Neki a víz víz, nem más"
De a víz se ugyanaz! 😂
A poshadt halszagú koszos Balatont hasonlítani a tengerhez...
Elgondolkodok rajta, hogy sokan nem olvasták el a kérdést végig. Nekem nem baj hogy nem mennek, de akkor miért irigy/tűnik el hetekre direkt amikor mi megyünk? Meg mondogatja hogy ő is menne?
Én pl utálom a Forma 1-et, csomó ismerősöm szereti, járnak ki a Hungaroringre, nem sértődök meg rajta meg mondogatom nekik, hogy jaj de jó nektek, én is mennék..
Nem tudja, de ha olvasná se zavarna, mivel szemébe is mondtam már.
Amúgy meg hát nem, ne nézzük már hülyének a gyerekeket se, egyáltalán nem ugyanaz az élmény egy gyereknek szép tengerhez elmenni repülővel, mint lekocsikázni a koszos Balatonhoz, ezt azért senki se gondolja komolyan. Pár napra néha elmenni a gyerek nélkül oké pl egy wellnessbe országon belül, de 2-3 hetekre eleve nem hagynám a gyerekem másra amúgy, úgy hogy elmegyek tizenezer km-re, nem csak az élményből kihagyásról van szó. De nem erről szólt amúgy a kérdés.
7 éves gyerek szerepelt a történetben. 7 eves, épp elsős. Neki víz a Balaton is.
De amúgy meg a szülők szíve joga eldonteni, hogy hova viszik a gyereket. Nyilván ők ismerik. Hány órás is a repülő út a Maldív szigetekre? Ugye nem 2-3? Nahát. Érdekes, ugye, miért is viszik inkább a Balatonra????
Mert hálisten nem kötelező. :D, és a szülőknek a gyerekkel nyaralás az bizony-bizony nettó szívás.
Ott a nő-férfi nem pihen, hanem egy megborult napirendű, esetleg minden szaron hisztiző gyerek kívánságait lesi.
Nem vagyok szülő, de számtalan szülőt látok a strandon vagy a hotelben és látni rajtuk, hogy hulla fáradtak. NEM nyaralnak, hanem a gyereket nyugtatják, nevelik, ne sírj, oda ne menj, ahhoz ne nyúlj, az nem a tiéd stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!