25, és még mindig van közös nyaralás, ha csak pár napra is, és jön vele a párja is most már évek óta. Sose volt olyan, hogy azt mondta volna, ő most inkább otthon maradna..
2022. júl. 7. 06:26
2/11 anonim válasza:
Mi az, hogy mi nem akartuk vinni?
Addig jön, ameddig szeretne...én mindig örülök neki!
Egyébként most a nagy 15 éves, jön velünk.
2022. júl. 7. 06:56
3/11 anonim válasza:
Mi egészen kicsi koruk óta járunk kettesben is nyaralni (nem az évszak a lényeg) mert igényünk van rá a férjemmel. A gyerekek meg a nagyszülőknél voltak mindenki megelégedésére.
Most 18 és 14 évesek és négyesben megyünk 8 napra. Utoljára covid előtt voltunk közös utazáson.
2022. júl. 7. 07:14
4/11 anonim válasza:
18 éves volt mikor jött velünk Horvátországba.19 éves volt,akkor még elmentünk belföldre 2 éjsza.Azután már lett jogsija és a barátaival ment !Igazából úgy gondolom,hogy a kor nem zárja ki az együtt nyaralást.Egész egyszerűen,csak egy felnőtt "gyerek"más társaságra vágyik.Nem vagyunk már egy hullámhosszon.Mást szeret csinálni stb.Ettől független,ha megyünk kirándulni ,néha eljön velünk,de nyaralni már nem.22 éves.Ja,ő most is külföldön van,mi meg itthon.🤷😃Mi majd augudztusba megyünk,akkor ő nem jön.
2022. júl. 7. 08:19
5/11 anonim válasza:
27 vagyok, még velük megyünk, a következőre a mi gyerekünk is jön.
2022. júl. 7. 09:17
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2es
Mondjuk mert sok sok ev utan szeretnenk a parommal keztesben nyaralni par napot.
2022. júl. 7. 09:26
7/11 anonim válasza:
Én 29 éves vagyok és még mindig megyek a szüleimmel nyaralni 🤣 csak most már jön pluszban a férjem és a gyerekem is.
Nekem 1 éves a fiam de mi már eleve úgy csináljuk hogy megyünk közösen és egyedül is.
Most voltunk együtt a Balatonon, most megyünk kettesben a férjemmel 2 napra.
2022. júl. 7. 09:40
8/11 anonim válasza:
32 vagyok és anyuék még mindig megkérdezik megyünk-e velük. :D Általában megyünk is, csak már családostól. :)
2-3 nap nekem nem nyaralás, annyu időre elmegyünk a férjemmel mondjuk egy hotelbe kicsit kikapcsolni. Nyaralni nem megyünk gyerekek nélkül 1-2 hétre, én nem érezném jól magam. Ők is a részeink.
2022. júl. 7. 10:47
9/11 anonim válasza:
30 vagyok, tesóm 27, semmi rossz nincs abban, ha a szüleinkkel megyünk, nyilván mások a kiszemelt helyek, mint huszonöt éve, gyerekünk nincs ezért a gyerekpárti helyek helyett olyanokra megyünk, ami inkább felnőtteknek szól. Unokatesóm (36) a mamával (85) ment nyaralni.
2022. júl. 7. 12:42
10/11 anonim válasza:
Nekem nagyjából 16 éves koromra lett elegem a családi nyaralásból, szerelmes voltam, nem mentem sehová. Utána a párommal (most már férjemmel) kezdtünk először barátokkal, majd kettesben járni. Most vagyok 26, de idén voltunk velük nyaralni egy hetet, szívesen mentem. Öcsém most 16, ő nem hajlandó jönni. Szerintem ez a kamaszkor az, amikor a gyerek annyira nem igényli a szülői nyaralást (van persze kivétel!!!!) mert minden fontosabb, de ahogy felnövünk ez változik és ismét szívesen megyünk velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!