Miért nem viszi a gyerekét nyaralni akinek telne rá és akarna is menni?
"Direkt nem ír stb, nehogy meg kelljen kérdezni milyen a nyaralás, holott máskor 0-24 kb éjjel nappal ír. "
Vagy épp q töke tele van azzal, hogy állandóan a nyaralasodrol beszélsz meg irsz
"és ezt szerintem engedd el, hogy a gyereked ezekre fog emlékezni"
Az én gyerekeim bizony emlékeznek és jó emlék.
Nem megyünk évi sokszor, csak egyszer két hétre, mert ennyi fér bele, de értékelik.
Mondjuk milyen barátnő az, akivel nem lehet ez megbeszélni? Semmilyen.
Valódi barátnőnek el lehet mondani, hogy "figyelj Gizi, ne nekem sírj, hogy nem mentek sehova, amikor több a bevételetek, jobb a házatok. Ha akarnál mennél, elég legyen!"
Ez még a kisebb gáz, hisz ő se megy. Szerintem a szánalmas az az, aki a gyerek nélkül megy nyaralni, és megtehetné hogy viszi, ezáltal elveszi tőlük a közös nyaralást.
Sógornőmék ilyenek, évente egyszer mennek 10 nap-2 hét között hol Amerika, Hol Maldív, hol óceáni hajóút kettesben, negyed évente wellness hétvégekettesben, mert nekik az kell és jár, meg ne szóljunk bele, a gyereket is viszik nyaralni. a, évi 3 napra, a balatonra. egy 10 évesnek már unalmas, hiszen kb mióta megszületett ugyanott töltik ezt a 3 napot. Idén már sírt is hogy ő is menni szeretne az anyjáékkal, annyira sajnáltam.
"Van egy ilyen ismerősöm nekem is, csak ott 7 éves a gyerek, idén pont a Maldív szigeteken voltak 2 hetet nélküle, gyereket mindig elviszik nyáron a Balatonra..na hát igen, ez se semmi amúgy."
A 7 évesnek mondjuk oylan mindegy, hogy a Balatonon van, vagy a Maldív szigeteken. A szülőknek miert ne járna egy kis idő kettesben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!