Miért nem viszi a gyerekét nyaralni akinek telne rá és akarna is menni?
Ha ketten együtt keresnek 1,2 milliót, azért az nem olyan istentelenül sok. A térkő meg amiket írtál, nagyon drágák.
A Balaton mért nem nyaralás?
Kérdeztem már, az rá mindig a válasz, hogy menne ő, de hát a házat csinálni kell. Mondtam is neki már hogy engem ez nem tart vissza,nekünk is kell csináni, de olyan hogy kész van a ház sose lesz amúgy se..
Hát igen igen, mondja, aztán amint megyünk megint jön a de jó nektek meg az eltűnés hetekre
Szerintem a barátnőd csak "simán" nyaralni akar,értsd egyedül ,egész nap fetrengeni a parton,fürdeni,nem családi élményt akar.Bármily elképzelhetetlen, nem mindenki családja működik jól.
Jah, és ezt szerintem engedd el, hogy a gyereked ezekre fog emlékezni,mindig vittek a szüleim mindenhova pedig nem vagyok mai csirke,hetente jártunk kirándulni,többször nyaralni,és csak arra az érzésre emlékszem,hogy tököm kivolt tőle,hogy nem lehet egy csendes békés bekuckózós napot tartani,állandóan menni kell,mert"az élmény" fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!