Tényleg felelőtlenség lenne panelba gyereket szülni ?
Nem lehet tudni, hogy a barátnő...
Ja, mert a kérdező megnémúlt!
Lehet megis a barátnőnek van igaza? Nem tudunk sok infót. A kérdező, a maga "malmára hajtva a vizet" tette fel a kérdést.
Életem jelentékeny reszét 1tesóval 1 szobában lakva éltem a 2szobás panelban.
Nos mondjuk,hogy jobb lett volna néha némi magány ami sajnos nem adatott meg.
Tanulás-ez-az-amaz elmegy. De 10évesen már jobb ha nincs seggedben a tesód 0-24ben.
14+meg aztán végképp amikor lekell zsirozni a párkapcsolati tevékenységet. Amihez a nyugger szülő fog aszisztálni a szomszéd szobában...
Felelőtlenséget csak 2d9logban látok.
1:stabil háttér hiánya.
2:a korotok.
A sokat ekézett barátnő a meg a módján lehet hogy erre kivánt á világíti kicsit bunkó modon és elkésve.
De nem mindenki lehet ékes szóló.
Ezt a 2 szobát probáljatok 1+2 félszobara transzformálni,hogy legyen mindenkinek normális szerű élete.
Poén hogy szülői a haló a nappali is amig nem lesz álmos valamelyik szülő... aki a másik szobában a gyerek ágyában alszik majd?
1gyerekkel még hagyján, de bőven nem ideális. És most hagyjuk a 3 gyerekkel egy szobában történeteket.
Mi is 1szobában 4en (3 szobás lakásban 3család- dédi-nagyi-szülők+mi) ból indultunk és a panel sem volt igazi grandiozus elörelépés de volt.
Fú ezz mennyire álltalános volt abban közegben ahol mozogtam,és nem borsodi kistérség.
3/4generáció 1 lakásból indul.
Bennem felmerült akár az is, hogy a kérdező nem-e egy troll ezzel a kérdéssel.
Amennyiben ez a kérdés valós és van ilyen "barátnő" Elnézést kérek, nem bántásból ìrtam, de sajnos vannak unatkozó emberek, akik itt hergelik a népet
Én 32 vagyok, általános iskolába egy vidéki suliba jártam, emiatt nem volt panel lakó osztálytársam,de a középiskolában már rengeteg volt a városban :)
Csak egy lakás lesz az öröksége? 😅
Nekem pl.a mostohám megmondta,H rám semmit sem fog hagyni, mert nem vagyok a gyereke, csak a két anyai ágon fél testvérem fog örökölni bármit is...
Egyébként tudsz szeretetben egészséges, szorgalmas, jó lelkű gyereket nevelni a bérházban is és egészségtelen, tiszteletlen, neveletlen kölyköt a kertesben.. Nem feltétlenül a nagy hely fontos a gyereknevelésben, hanem ,hogy foglalkozzanak a gyerköccel, szeressék és nyilván adják meg az ezen felül alap dolgokat (ruházat, étel stb..) :)
Hányszor van, hogy lelkisérült a gazdag család csemetéje, aki hatalmas kertes házban nőtt fel, de a szülők csak az anyagiakat adták meg, a lelkével nem foglalkoztak vagy csak alig?
Én azt mondom, hogy Igen fontos az anyagi oldal is a gyeremekvállalásnál, de nem kell gazdagnak lenni, hanem amire szüksége van kell tudni megvenni. (Nekem ott kezdődik a tudatos gyerekvállalás, hogy, ha pl.nincs az ember lányának teje, akkor a tápszert megtudja vennni gond nélkül.. Oké nyilván vannak örökbefogadott gyermekek is, de az egy másik téma)
Szóval ez a barátnő szerintem vagy nem igazi barátnő vagy savanyú a szőlő, hogy ő még nem tart itt az életben. Vizsgáló meg, hogy miért lehet rád féltékeny. (Neki van már gyereke, ha van ő hogyan nevelte, volt háza, bármije, ha volt háza akkor azt közösen vették vagy a pasi vette?) Én Pl.kifejezetten kivagyok, amikor sok Nő belül a tutiba, utána el van szállva magától...
Baszus mennyi örökség leső van itt.
Mind várja szülei halálát hogy övé legyen a keco amiért nem kell dolgozni amin nincs hitel.
62# "Egyébiránt nem csak úgy lehet segítő választ adni, hogy "ezaz csajos, jól csinálod, szarj le mindenkit, ti csinljátok jól." Hanem úgyis ha a dolgok mögé nézve próbál tanácsokat adni efogultság nélkül." Pontosan, de az nem úgy indul, hogy felelőtlenség így gyereket vállalni, hanem hogy lehetnek problémák, aminek a megoldásában segítenék ötletelni, vagy egyáltalán felhívni rá a figyelmet. És a problémák nem feltétlenül azok, hogy nem fogják tudni nyaralni vinni vagy hogy panelprolinak fogják csúfolni... ez a panelproli egy barátnő szájából enyhén szólva lekezelő, hisz a szülőkre, az édesanyára is érthető akár, hogy a barátnő így gondolja.
Való igaz, nem ismerjük a valós történteket, a másik oldalt, tehát csak a kérdésben leírtakból tudunk kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!