Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg felelőtlenség lenne...

Tényleg felelőtlenség lenne panelba gyereket szülni ?

Figyelt kérdés
2 szobás panel lakásunk van férjemmel, arra is fizetjük a hitelt, más hátterünk nincsen. 38 évesen vagyok 2 hónapos terhes, és amikor elmondtam a barátnőmnek nagyon megszólt érte, hogy felelőtlenség ilyen háttérrel gyereket vállalni, mert nem fog semmit örökölni tőlünk csak ezt a kis lakást ami alig ér valamit, meg nem fogjuk tudni nyaralni vinni, ki lesz csufolva az iskolában hogy panelproli stb.. össze is vesztünk kicsit.Rosszul is érzem magam hogy nem tudunk többet nyújtani de nem tudok mit tenni, ennél a lakásnál több vagyonunk már sosem lesz..

2023. okt. 20. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
73%

A barátnőd hülye.

Nyilván nem csak ti laktok panelban az országban. Meg úgy a környéken sem.

Szóval nem emiatt fogják csúfolni.

A gyerek jó esetben nem az örökségre hajt szóval ez is kilőve.

Nyaralni? Még meg sem született!

Sokan nem nyaralna ebben az országban...én sem voltam 3éve!

Ami felelőtlenség (és húdefognak érte utálni) azaz hogy 38évesen vágtatok bele.

De azért sok sikert,legyetek egészségesek.

2023. okt. 21. 00:40
 32/73 anonim ***** válasza:
93%
Inkább amiatt érezd magad szarul hogy egy ilyen nőt a barátodnak tartasz, vannak bajok
2023. okt. 21. 00:46
 33/73 anonim ***** válasza:
19%
Nem mond hülyeséget, racionálisan gondolkodik ami a mai világban baj, az, hogy azt állítja panelprolinak fogják csúfolni egyszerűen ostobaság, nem igaz, a nagyobb városokban a diákok fele onnan jár iskolába, senki nem mondja ezt. A probléma leginkább azzal van, hogy hitelt kell fizetnetek, illetve ahoogy te is írtad más hátteretek nincsen. Egy fokkal még mindig jobb, mint amikor Borsodi putrikban csinálják évente a gyerekeket a mélyszegénység kellős közepén. Nem biztos, hogy olyan "sz@r szutyok" barátnő az, csak nem egyezik meg az álláspontotok a témával kapcsolatban, társalogjatok többet, ha ő ebben az esetben kompromisszumképes, és ütköztessétek a véleményeiteket.
2023. okt. 21. 00:48
 34/73 anonim ***** válasza:
74%
Szerk.: ahogy.
2023. okt. 21. 00:50
 35/73 anonim ***** válasza:
14%
Igen,felelőtlenség.A gyerekvállalás is,és főleg megfelelő anyagi háttér nélkül.Fejenként egy szoba,ez kellene hogy alap legyen.Három embernél 3 szoba,ha ez nincs,nem kell szaporodni.
2023. okt. 21. 05:29
 36/73 anonim ***** válasza:
92%
2 gyerekünk van 51 négyzetméteres lakásban. Amíg kicsik, nem is kell nagyobb. Soha senki nem szólt be emiatt. A barátnőddel van a gond.
2023. okt. 21. 06:13
 37/73 anonim ***** válasza:
93%
Ritka hülye a baràtnőd
2023. okt. 21. 06:14
 38/73 anonim ***** válasza:
19%
36-os,ja amíg kicsik a gyerekek elférnek a sarokban.De szinte biztos hogy felnőnek,szükségük lesz magánszférára,saját szobára.Barát,barátnő,tanulás,hobbi,ezer oka lehet amiért valaki félre akar húzódni,egyedül lenni.NEM,nem normális kicsi lakásba gyereket vállalni.
2023. okt. 21. 07:11
 39/73 anonim ***** válasza:
94%

38!

A lakás elosztása és a gyerekek száma azért nem mindegy szerintem.

Kérdezőéknél két szobával egy gyerek bőven megoldható, ha van egy szülői háló/nappali és egy gyerekszoba.

(Panelban születtem, ott is nőttem fel. 72 nm és 3 szoba, elárulom, hogy nálunk a "nappaliban" volt szüleim kinyithatós ágya, nekem volt saját szobám, és a harmadik szobát nem is nagyon használtuk, max. néha vendégek aludtak ott. Tehát két szoba is bőven elég lett volna, ha muszáj...)

2023. okt. 21. 07:27
 40/73 anonim ***** válasza:
97%
Más meg úgy vállal gyereket panelba, hogy albèrletben laknak ott.
2023. okt. 21. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!