Tényleg felelőtlenség lenne panelba gyereket szülni ?
Figyelt kérdés
2 szobás panel lakásunk van férjemmel, arra is fizetjük a hitelt, más hátterünk nincsen. 38 évesen vagyok 2 hónapos terhes, és amikor elmondtam a barátnőmnek nagyon megszólt érte, hogy felelőtlenség ilyen háttérrel gyereket vállalni, mert nem fog semmit örökölni tőlünk csak ezt a kis lakást ami alig ér valamit, meg nem fogjuk tudni nyaralni vinni, ki lesz csufolva az iskolában hogy panelproli stb.. össze is vesztünk kicsit.Rosszul is érzem magam hogy nem tudunk többet nyújtani de nem tudok mit tenni, ennél a lakásnál több vagyonunk már sosem lesz..
50es komoly vagy.Idén 200ezerből nyaraltunk 4 et 5 napot horvátba.Balaton ennyiből ki se jönne.Mi a francért nyomja mindenki a balatont.Lejárt lemez. Inkább külföld Magyarországon egy napos strandra elmegy egy család 30kból... Jaj mintha annyira egyszerű lenne jó állást találni.Ha olyan egyszerü lenne nem lenne ennyi szegény család..Erről ennyit.
2023. okt. 21. 09:30
52/73 anonim válasza:
A barátnőd fejében hatalmas gondok uralkodnak.
Ostoba picsa.
Ne adj a szavára, és az ilyen nem “”””barátnő””””…..
2023. okt. 21. 09:34
53/73 anonim válasza:
52, mert a kérdező nem az?
Ha neked ezt mondja bárki, kiröhögöd.
2023. okt. 21. 09:44
54/73 anonim válasza:
Másnak ennyi sincs :)
Legyél büazke hogy nektdk van egy lakásotok.
Nekünk kis családi házunk van akkor mint egy 2 szobás lakás :)
Nincs 40 milliónk egy új házra 2 gyerekkel lakunk itt 2.5éves és 6hónapos.Kicsi kicsi de ha a seggemet a földhöz veren se lesz nagyobb :)
Büszke vagyok rá (hitelmentesen) 30 évesek vagyunk.
Nekünk is mondják hogy nagyobb kellene stb.. de kit érdekel :)
A "panelproli" meg hülyeség sztem
2023. okt. 21. 10:07
55/73 anonim válasza:
A barátnő nem tudott róla eddig, hogy panelban laktok? Vagy nem hitte, hogy egy panelban lakó pár gyereket vállalhat? Vagy csak pár hete a barátnőd? Vagy ő a képzeletbeli baratnőd?
2023. okt. 21. 10:40
56/73 anonim válasza:
38, az nem jutott eszedbe, hogy tervben van a nagyobb ibgatlqn vásarlasa? 😆 mire a nagyobb suliba megy, akkor szeretnénk költözni. Addig tudod ki fogja a 150 négyzetmétert takaritani, füvet nyírni, tetővel szarakodni 2 kicsi mellett. Akik amúgy is folyton a nyomomban vannak. Szóval nem kell okoskodni. Ennyi erővel mondhatnám, hogy én meg azokat nem ertem, akik hodályba vállalnak gyerekeket, aztan meg sírnak, hogy nem bírják a házimunkát.
2023. okt. 21. 12:49
57/73 anonim válasza:
Érdekes az, hogy azokat a válaszokat amiben leírták, hogy nem a panelban gyermekvállalás a probléma, hanem a stabil háttér nemléte, illetve a hitel, azt lepontozták, de aki annyit ír ez hülye p@csa, nem barátnő, stb.. az meg 100%-on áll. Színvonal 0..
2023. okt. 21. 14:41
58/73 anonim válasza:
A "barát"nőd egy bunkó. Nem olvastam el a válaszokat, hogy lehet-e erre valami konkrét oka pl. irigység, vagy egyszerűen neki jól megy a sora, és azt hiszi, mindenkinek kacsalábon forgó palotában kellene élnie a gyerekvállaláshoz, de az biztos, hogy az ilyen nem barátnő. A gyerek számára a legfontosabb a szeretet, és az alapvető igényeinek a kielégítése, nem az, hogy mit fog örökölni utánatok.
2023. okt. 21. 14:48
59/73 anonim válasza:
57!
Mert a kérdésben fel sem merült, hogy a kedves barátnő a stabil háttér miatt aggódott volna, így az a kérdező szempontjából csak kéretlen okoskodás (mint a korára tett megjegyzések is, amikben szintén lehet némi igazság, de nem kerdezte senki, és mivel senki nem tudja az okokat, így bunkóság itt belekötni).
A leírás szerint a barinő problémája "mindössze" a panel volt, valamint a panelproliság, ami kizárja a nyaralást...🤦
2023. okt. 21. 14:50
60/73 anonim válasza:
57# Az nem tűnt föl, hogy a barátnő nem ezekre hivatkozott a kérdező leírása szerint? Egyébként még ha igaza is lenne a barátnőnek, hogy ilyen bizonytalan anyagi háttérrel ez nem olyan jó ötlet, akkor sem így kellene tálalnia, és főleg nem azután, hogy már terhes a kérdező, ilyenkor én maximum segítő hozzászólást várnék el egy barátnőtől, nem lecseszést, főleg mivel nem nyeretlen kétévesekről van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!