Ha gyereked a neki kölcsön adott kocsidat összetörné, elvennéd tőle a kocsit?
Szóval felelőtlenül vezetett, és összetörte a kocsidat amit oda adtál használatra. Nem az övé a tied, te csak lemondtál róla, hogy vezetheti.
Ha összetörte elennéd tőle, és többé nem vezethetné? Vagyen majd saját autót, azt összetörheti?
Te a szülő vagy?
Azt gondolod, hogy a gyereked szándékosan törte össze a kocsit hogy téged bosszantson? Tényleg ezt hiszed?
Örülj neki, hogy egybe kiszállt az autóból, és nem azt a kérdést kellett feltenni, hogy milyen virágot vigyél a temetésére.
Mi a francnak neked gyerek? Sokszor van, hogy a felnőtt sofőrök is hibáznak. Az összes baleset során hibázik valaki. Ez nem csak a te gyerekedről mondható el.
Én odaadnám neki a kocsit továbbra is, persze arra törekednék, hogy viszonylag jó autó legyen, hogy ne haljon meg az első bokorban.
Mindenki hibázik, ne félj ebből a hibából tanult, és sokkal jobban fog ezentúl koncentrálni.
Valószínűleg visszaadnám, persze attól függ hogyan,miért törte össze.
Mikor kölcsön adtad neki, már akkor tudhattad, hogy bárkivel előfordulhat az, hogy összetör egy kocsit.
Természetesen ha megbeszéltétek, hogy addig kapja meg a kocsit amíg nem okoz benne kárt, akkor vedd vissza.
Én elvenném, azzal a célzattal, hogy tanulja meg, hogy nem vezetünk ész nélkül, mert az a saját, és más életébe is kerülhet.
Úgy engedném vezetni, hogy ott ülök mellette 1-2 évig.
Gyorsan akart bevenni egy kanyart, és lecsúszott az árokba!
De nem lett baja, be volt kötve csak a kocsi eleje az össszetört!
Én csak kölcsönbe, 1-2 útra kaptam meg anyuék kocsiját, és így karamboloztam (elnéztem a sávváltást).
Nem lett nagyobb kár a kocsiban, én majd'elájultam az idegességtől.
Meglepően jól fogadták, pedig nagyon szigorú szüleim vannak.
Két hónap "bünti" volt, amíg nem vezethettem.
Ez viszont elég is volt hozzá, hogy 3 évig ne üljek volán mögé.
Aztán vettem néhány pótórát, és közel 20 éve vezetek baleset-mentesen.
Legkisebb bajom az autó lenne....magát netörje össze.
Nem venném vissza, ha egyszer neki adtam, akkor nekiadtam..
Nem kötök feltételekhez ajandekot..vagyis utólagos feltételekhez tuti nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!