Tényleg felelőtlenség lenne panelba gyereket szülni ?
Figyelt kérdés
2 szobás panel lakásunk van férjemmel, arra is fizetjük a hitelt, más hátterünk nincsen. 38 évesen vagyok 2 hónapos terhes, és amikor elmondtam a barátnőmnek nagyon megszólt érte, hogy felelőtlenség ilyen háttérrel gyereket vállalni, mert nem fog semmit örökölni tőlünk csak ezt a kis lakást ami alig ér valamit, meg nem fogjuk tudni nyaralni vinni, ki lesz csufolva az iskolában hogy panelproli stb.. össze is vesztünk kicsit.Rosszul is érzem magam hogy nem tudunk többet nyújtani de nem tudok mit tenni, ennél a lakásnál több vagyonunk már sosem lesz..
De most az miért számít, hogy mit örököl a gyerek? Az a terv, hogy 18 éves korában távoztok az élők sorából, hogy neki legyen egy saját lakása? Mert ha nem, akkor miért releváns, hogy később egy kétszobás panelt vagy egy ötszobás házat fog örökölni?
(Persze életminőség szempontjából számít. Na de örökség szempontjából???)
2023. okt. 20. 22:44
22/73 anonim válasza:
Van akinek még saját lakása sincs aztán bevállal 2-3 gyereket, az a felelőtlenség, nem ez
2023. okt. 20. 22:51
23/73 anonim válasza:
Nem az.
2023. okt. 20. 23:15
24/73 anonim válasza:
38 évesen inkább örülni kell ha egészségesen megszületik a gyerek
2023. okt. 20. 23:20
25/73 anonim válasza:
24.-nél a pont!
2023. okt. 20. 23:23
26/73 anonim válasza:
A barátnő tisztában van a lakásárakkal? 😄 Egy városi, jó állapotú lakás jóval többet ér, mint pl. egy falusi kádárkocka.
Mi is kétszobás lakásba vállaltuk a fiunkat. Most még pici baba, ha kicsinek éreznénk a lakást, majd esetleg nagyobba költözünk. A ház nem vonz.
2023. okt. 20. 23:35
27/73 anonim válasza:
Érdekes válaszok...mert ugye máskor meg mindig nyomják itt a Gyakorin, hogy ha nincs egy férfinek saját lakása, az ne akarjon csajt, és persze ezt a lakást már 30 éves kora előtt illik összehozni. Akkor most mi van?
2023. okt. 20. 23:59
28/73 anonim válasza:
#27:
Ez most hogy jön ide? :D
2023. okt. 21. 00:01
29/73 anonim válasza:
Már felnőtt pár generáció panelben a 60-70-es évek óta,az mind felelőtlen lett volna?
Egy tavaly épült "lakópark",10x emeletes házakkal mennyivel jobb-a panel árának 2-3xorosáért?
2023. okt. 21. 00:06
30/73 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki panelos. Én is úgymond panelpéróba születtem. Viszont majd 40 évesen szülni? Mire felnő a gyerek pont mehetsz nyugdíjba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!