Tényleg felelőtlenség lenne panelba gyereket szülni ?
10es vagyok,lemaradt:barátnődnek van lakása,háza,gyereke(i)?
Vagy csak szeretne,de megelőzted?
Esetleg neki már nem lehet,ezért neked se legyen?
Ez mekkora szánalmas hülyeség...
Ahogy ti sem örököltetek milliárdokat, a ti gyereketek is boldogulni fog nagy örökség nélkül.
Ráadásul a panelekben általában sok gyerek van, ez a lakótelepi környezet pedig szerintem sokkal jobb egy kisgyereknek, mint egy luxusvillában magányosan a budai hegyekben, ahonnan még 18 évesen is papa-mama fuvarozza a barátaihoz, mert a legközelebbi osztálytárs is 20 km-re van...
A falusi ház se ér többet egy városi panelnál.
Inkább az a gáz mikor rengeteg hitelt vesznek fel családi házra, pedig panelben is elférnének.
És az egész életükben a ház törlesztőt fizetik, mellette nem jut semmire pénz.
Igen, mivel a sírása zavarja majd a szomszédokat.
(Komolyan, a mai nőknek mire fel vannak ilyen igényeik, hogy már a panel sem jó nekik? Egy nagyvárosi, főleg budapesti panelért, sokan megdugnának egy kirúzsozott kecskét is. De nem, a mai nőknek...na várjunk...milyen lakás/ház kell a mai nőknek, mert SOK esetben olvasom itt, hogy vidéki kertes ház sem jó, akkor mi??? Haverom a Balatonnál akart házat venni, mikor még olcsó volt, a neje válással fenyegette miatta. Más meg százezrekért nyaral ott 1 hetet.)
A barátnőd szimplán idióta. Nem egy ismerősöm él panelban gyerekkel, mégis simán mennek nyaralni akár külföldre is, nem ezen múlik.
Ez a panelprolis is hatalmas nagy hülyeség, úgy is a környéken lakó gyerekekkel fog suliba járni, miért cseszegetnék a "panelprolis" ezzel egymást...
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy a barátnőd hol él, milyen jellegű lakásban/házban. Nem is értem hogy hogy lehettek barátok ha erről ilyen nyersen vélekedik.
Egyébként gratulálok a babához, jó egészséget kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!