Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg felelőtlenség lenne...

Tényleg felelőtlenség lenne panelba gyereket szülni ?

Figyelt kérdés
2 szobás panel lakásunk van férjemmel, arra is fizetjük a hitelt, más hátterünk nincsen. 38 évesen vagyok 2 hónapos terhes, és amikor elmondtam a barátnőmnek nagyon megszólt érte, hogy felelőtlenség ilyen háttérrel gyereket vállalni, mert nem fog semmit örökölni tőlünk csak ezt a kis lakást ami alig ér valamit, meg nem fogjuk tudni nyaralni vinni, ki lesz csufolva az iskolában hogy panelproli stb.. össze is vesztünk kicsit.Rosszul is érzem magam hogy nem tudunk többet nyújtani de nem tudok mit tenni, ennél a lakásnál több vagyonunk már sosem lesz..

2023. okt. 20. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
96%

10es vagyok,lemaradt:barátnődnek van lakása,háza,gyereke(i)?

Vagy csak szeretne,de megelőzted?

Esetleg neki már nem lehet,ezért neked se legyen?

2023. okt. 20. 22:21
 12/73 anonim ***** válasza:
87%

Ez mekkora szánalmas hülyeség...

Ahogy ti sem örököltetek milliárdokat, a ti gyereketek is boldogulni fog nagy örökség nélkül.

Ráadásul a panelekben általában sok gyerek van, ez a lakótelepi környezet pedig szerintem sokkal jobb egy kisgyereknek, mint egy luxusvillában magányosan a budai hegyekben, ahonnan még 18 évesen is papa-mama fuvarozza a barátaihoz, mert a legközelebbi osztálytárs is 20 km-re van...

2023. okt. 20. 22:29
 13/73 anonim ***** válasza:
95%
Én is panelba születtem ráadásul harmadik gyerekként. Aztán elköltöztünk mikor óvodás voltam. Egyáltalán nem fog a gyereked hátrányt szenvedni amiatt hogy panelba születik. A barátnőd meg akkor sem lesz jó ember ha kacsalábon forgó palotában lakik.
2023. okt. 20. 22:30
 14/73 anonim ***** válasza:
13%
Fogadjunk, nő a barátnőd!
2023. okt. 20. 22:30
 15/73 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőd kő alatt él? :D
2023. okt. 20. 22:32
 16/73 anonim ***** válasza:
92%
Baratnőnek szerintem, se kutyája, se macskája. De okoskodik! (Irigy)
2023. okt. 20. 22:35
 17/73 anonim ***** válasza:
86%

A falusi ház se ér többet egy városi panelnál.

Inkább az a gáz mikor rengeteg hitelt vesznek fel családi házra, pedig panelben is elférnének.

És az egész életükben a ház törlesztőt fizetik, mellette nem jut semmire pénz.

2023. okt. 20. 22:35
 18/73 babyboom567 ***** válasza:
84%
A nyolcas válaszolónál a top komment!
2023. okt. 20. 22:39
 19/73 anonim válasza:
25%

Igen, mivel a sírása zavarja majd a szomszédokat.

(Komolyan, a mai nőknek mire fel vannak ilyen igényeik, hogy már a panel sem jó nekik? Egy nagyvárosi, főleg budapesti panelért, sokan megdugnának egy kirúzsozott kecskét is. De nem, a mai nőknek...na várjunk...milyen lakás/ház kell a mai nőknek, mert SOK esetben olvasom itt, hogy vidéki kertes ház sem jó, akkor mi??? Haverom a Balatonnál akart házat venni, mikor még olcsó volt, a neje válással fenyegette miatta. Más meg százezrekért nyaral ott 1 hetet.)

2023. okt. 20. 22:41
 20/73 anonim ***** válasza:
94%

A barátnőd szimplán idióta. Nem egy ismerősöm él panelban gyerekkel, mégis simán mennek nyaralni akár külföldre is, nem ezen múlik.

Ez a panelprolis is hatalmas nagy hülyeség, úgy is a környéken lakó gyerekekkel fog suliba járni, miért cseszegetnék a "panelprolis" ezzel egymást...

Kíváncsi vagyok amúgy, hogy a barátnőd hol él, milyen jellegű lakásban/házban. Nem is értem hogy hogy lehettek barátok ha erről ilyen nyersen vélekedik.

Egyébként gratulálok a babához, jó egészséget kívánok:)

2023. okt. 20. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!