Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert szul valaki 3 vagy...

Miert szul valaki 3 vagy annal tobb gyereket?

Figyelt kérdés
mi az oka annak ha valaki kettonel tobb gyereket szeretne? Egy gyerekes vagyok egyszeruen nem fer a fejembe miert akar valaki egy megtapasztalt/letudott dolgot elolrol kezdeni? Meg valahol talan a ket gyereket ertem hiszen a masodikkal meg lehet elni mashogy vagy mas a gyerek neme. De haromnal? Vagy pl tobb penzbe kerulnek, alig orokolnek majd szetoszlik, mindet nem lehet elinditani az eletben magas szinvonalon, minisegi idot nem lehet raforditani az osszes gyerekre. Egyszer azt mondta egy baratnom hogy a babakor miatt akart meg egyet mert azt ugy szerette. Ez igaz? Az anyukak a sajat nosztalgikus almodozasaik miatt szulnek?
2023. júl. 23. 09:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 van.

Eredetileg is ennyit szerettem volna. Nem tudom megmagyarázni, csak. Nagyon jó átadni azt a szeretetet ami bennem van és jó érzés megtapasztalni, hogy ők is szeretnek.

Nekem nincs senkim. Rokonom senki mert a szüleim egykék voltak, szüleim sem élnek. Nagyon rossz egyedül lenni a világban szeretet nélkül. És a gyerekeimen kívül nem szeret senki, pedig nem vagyok egy elviselhetetlen, élhetetlen ember.

2023. júl. 27. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!