Miert szul valaki 3 vagy annal tobb gyereket?
Két barátnőmnél van 3 gyerek. Egyiküknek 3 tesója van, tehát ő is nagy családból származik, neki szinte ez a természetes, hogy sok gyerek van.
Másikuk meg gondolom ennyit terveztek, bár folyton panaszkodott és nehezen bírt velük, mert elég hisztis volt az első kettő is. De ők tudják. Biztos nem becsúszott volt, mert egy ideje tervezték.
1.mert szeretne
2.anyagilag megteheti
Én egyébként sosem értettem, hogy miért nézi le valaki a nagycsaládosokat.
Ha valakik 4 vagy 5 gyereket szeretnének, ő döntésük, az ő életük, senki ne ítélkezzen fölöttük.
Szerintem igenis vannak olyan nagycsaládosok, akik jól állnak anyagilag, (ha esetleg a férj nagyon jól keres) úgyhogy szerintem simán meg lehet oldani mindent, csak akarni kell.
Én egyke vagyok, de mindig is nagyon vágytam testvérre, és irigyeltem azokat, akiknek van legalább 1, de egyáltalán nem törvényszerű, hogy az egykéknek is megadnak mindent.
Például az egyik barátnőm is egyke, és totál rá volt hagyva minden, amikor még kisebb volt, megvettek neki mindent, és nem tanították meg az alap dolgokra. Szóval olyan is simán előfordulhat, hogy az egykét letojja mindenki, a 4 gyerekkel meg rengeteget foglalkoznak. 🤷
Semmi sem fekete vagy fehér.
Még annyi, hogy persze a jó testvéri kapcsolat sem garancia semmire, de sok esetben, ha teljesen eltérő a személyiségük, minek is erőltetni az állandó együttlétet, beszélgetést?
#48 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!