Igen, nem is kevesen. Azok azok a gyerekek akiket már legkésőbb 1 évesen belöknek bölcsibe mert teher nekik a gyerek
tegnap 18:01
2/14 anonim válasza:
Szerintem olyan, aki kifejezetten emiatt vállalt gyereket, olyan nincs, inkább olyan, aki emiatt vállalt 3-at a tervezett 1-2 helyett.
tegnap 18:01
3/14 anonim válasza:
Az ismeretségi körünkben sok ilyen van
tegnap 18:10
4/14 anonim válasza:
De ezt ti honnan veszitek, hogy az emberek nem is akartak gyereket, csak azért vállaltak, mert van rá némi támogatás, ami amúgy 1-2 gyerek esetén kb. semmit nem ér?
Anyagilag előrebb vannak akkor, ha nem is vállalnak egyet sem.
tegnap 18:13
5/14 anonim válasza:
Egy ilyet nem ismerek.
Olyat ismerek, akik igénybevették, de nem azért lett x gyerekük, hanem mert egyébként is annyit akartak.
Mi is igénybevettük. Férjemnek volt már kettő, mi alapba' szerettünk volna egy közöset, így egyet beígértünk még és 3 gyerekre felvettük a csokot. A kislányunk már 5 éves.
tegnap 18:14
6/14 anonim válasza:
Olyanok vannak, akik a családi pótlék miatt vállalnak gyereket (C), de ilyenek mindig is voltak a többi támogatástól függetlenül.
A nagyobb tételek nem véletlenül vannak munkaviszonyhoz, sőt megfelelően magas keresethez kötve.
Olyan, aki azért vállal, hogy kapjon 50 millió csok HITELT, szerintem olyan hülye nincs...
tegnap 18:40
7/14 anonim válasza:
Asszonysutyorgó és társaiban minden hétre jut egy "alkesz a férjem, válnék, de felvettük a csokot és/vagy a babavárót ezért terhes vagyok megint/szülöm kell még, mit tegyek?" kérdés, tehát van ilyen, nem is kevés. Mi emiatt nem vettünk fel semmit, soha nem lehet tudni, mit hoz az élet. Ma még minden szuper, holnap robban a bomba.
tegnap 19:04
8/14 anonim válasza:
Nem hiszem. Én imádom a gyerekem, életem legjobb döntése volt, hogy vállaltam, de anyagilag egy gyerek nagyon sokba kerül, hát még több. Valójában a támogatások is az államot támogatják hosszútávon, nem téged.
tegnap 21:35
9/14 anonim válasza:
Sokkal többe kerül három gyereket felneveli, mint amennyi támogast ad rájuk az állam. Főleg ilyen infláció mellett.
tegnap 21:45
10/14 anonim válasza:
Sztm is inkább az hogy akar pl 2-t, de bevállal egy 3.-at is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!