Hogyan és hol lehet ismerkedni/párt találni 7 hónapos kisfiam mellett? És egyáltalán, megélni az állami támogatásokból?
Nem tudom milyen állami támogatásokra gondolsz. Nem sok minden jár ám. Én is egyedül nevelem a pici fiam, én GYED-et kapok, ami összesen 44 ezer forint. Meg a családi pótlék, ami 13.700. Ennél több nem jár. Kérdeztem az önkormányzaton, jár-e valami segély, azt mondták, de hiszen már kapok egyet. Mondom, igen, és mit? azt mondták, a GYED segélynek számít, egyszerre csak egyet lehet igénybe venni. Illetve jár még a lakásfenntartási támogatás és az energia támogatás. Én ezzel megszívtam mert a főbérlőm nem jeletette be persze, hogy ki van adva a lakás, tehát nem is adózik utána, márpedig nekem nyugtával kéne igazolni, hogy mennyit fizetek albérletbe. Hát hallod, ha a szüleim nem támogatnának, felkopna az állunk. Gyerektartást persze nem kapok, mert eddig az apukát se tudtuk előkeríteni, így még mindig nem is volt tárgyalás. Most meglett, most majd megyünk ügyvédhez aztán akkor majd elindul a dolog. Bár én az apjától nem hiszem, hogy pénzt fogok kapni, mert most sem dolgozik, és akkor marad az, hogy az állam megelőlegezi, de arra még fél évet várni kell miután megítélik.
Nos, hogy ismerkedni hogy lehet.... Hát az én fiam egy éves, és még nem találtam pótapukát, pedig születése óta azon vagyok. De azrét ismerkedni van mód, csak nem találtam meg a megfelelőt. Én havi egyszer mindig elmegyek szórakozni a barátnőimmel, nyáron még fesztiválon is voltam 3 napot, akkor anyukámmal van a picur. Máshogy én nem nagyon tudok, mert hát babakocsit tologatva pasizni... Illetve volt egy jelölt, akit úgy ismertem meg, hogy barátnőm mutatta be. Én próbáltam a neten is párt keresni, de nekem fotó alapján soha senki nem szimpatikus és nem tudom, olyan cikinek is érezném ha így ismerkednék. Meg milyen lenne már, amikor vinném anyámhoz a picit, hogy vigyázzon rá, hogy találkozzak egy muksóval, akit a neten ismertem meg? Mert persze olyan hamar nem vinném magammal a gyereket. Persze sokan mondják, hogy a gyereket csak a komoly kapcsolatb avassuk be, de hát akkor hogyan lesz egy kapcsolat komoly? Úgy értem, hogy hová teszem a gyereket addig amíg mi csak "randizgatunk"? Nekem anyám kb. két hétig vállalta be, hogy amíg mi elmegyünk randira, addig ő gyerekezik, egyrészt neki se volt több ideje, másrészt ő azt mondta, hogy szokja csak meg az illető, hogy velem ilyen az élet, gyerek van. Nem is tudom, nekem is bűntudatom lett volna, hogy egy pasi miatt folyamat lepasszolom a gyereket. Jobb volt, hogy jött velünk, persze egy babakocsis kicsi baba még az egészet csak barátkozásnak fogja fel, hiszen sok barátomat ismeri, eljátszik velük, neki mindegy, hogy mi azért sétálunk-e együtt mert szerelem van, vagy csak mert haver és dumálunk.
Hogy megélni hogy lehet, az nem tudom, nekünk ketten is nehéz...
De én férjem a www.love.hu oldalon ismertem meg, és azóta is boldogok vagyunk:-)
(de millió és milló ilyen oldal van a neten...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!