Kisgyerekkel új párt találni?
Szia!
Kislányom 2 éves volt mikor különmentünk a férjemmel.Először nem is kerestem senkit,egyrészt mert fel kellett nekem is dolgoznom a csalódást,másrészt meg azért mert elkezdtem élvezni a szingli létet! :) Persze voltak férfiak akik próbálkoztak,de nekem meg kellett érnem egy új kapcsolatra!Aztán mikor már én is azt éreztem,hogy képes vagyok újra szeretni és bízni elkezdtem "keresgélni" a neten,társkereső oldalakon.Volt pár próbálkozás,de valahogy egyik sem indított be...Aztán láss csodát,a volt férjem gyermekkori legjobb barátja lett a párom! :)
Miután elváltunk is ő mindig ott volt ha szükségem volt pár jó szóra,vagy csak egy baráti ölelésre.Az első perctől kezdve imádja a lányom,meg ugye születése óta ismeri is apuka által.Szóval a barátságból az évek alatt szerelem lett,és a szerelmünk gyümölcse most 2 hónapos! :)
A volt férjem minden hétvégén találkozik a kislánnyal,pedig messze lakik (80km) és már "új" családja van.Persze akadnak konfliktusok,de én mindig is azt mondtam ő az apja akkor is ha mi már külön vagyunk,miért ne láthatná akkor amikor szeretné?.
Visszatérve a párkeresésre, nekem igazából folyton az volt a fő szempont,hogy a kislányom fogadja el az illetőt,és a férfi is a lányom.Mert bizony ha bármelyikük ellenszenvvel viseltetik a másik iránt akkor ott nincs miről beszélni.
Jha!És megjegyzem a jelenlegi páromon kívül a kislány egyetlen férfinek mutattam csak be.Pedig azért tényleg voltak próbálkozások,kisebb kapcsolatok.Ő semmit nem érzékelt az én "pasizásaimból",és ez szerintem így is van rendjén! :)
Huhh,kicsit hosszú lett,bocsi! :)
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok!
26N
Én 15 évesen szültem,mert felelőtlen voltam.Édesanyámék sokat segítenek,segítettek.A kislányom apja egy nőfaló volt,helyes,izmos..Persze hogy lefeküdtem vele.:-) :-(
Anyukámékkal megbeszéltük, hogy befejezek vele minden kapcsolatot,mert bunkó volt velem, és a szülei sem voltak normálisak szóval jobban tettük ezt és magunk neveltük Őt.Amikor már 4 éves volt és járt óvodába akkor már könnyebb volt, több időm volt, nem kellett idegeskednem hogy anyuék kijönnek-e a hónapra pénzügyileg.Elmentünk a kislánnyal ovi után egy parkba,amikor odajött a gyermekkori szerelmem ( 5 éves koromtól a gyermekem apjáig). Elkezdünk beszélgetni, elmeséltem neki hogy mi volt, a kislányomról stb. Előjött a gyermekkorom és nagyon megtetszett,újra.. Aztán találkozunk többször,mégtöbbször... amikor elmentünk randizni,és hát összejöttünk. A kislányom nagyon bírta őt, szerencsére.Utána egy pár hónap múlva elköltöztünk az Ő házába, eljegyzés, esküvő.. azután építkeztünk és a jelenlegi házunkban lakunk :-)
28 évesen terhes lettem, és most van egy 15 éves lányom, egy 18 hónapos kislányom, és egy 4 hónapos kisfiam :-)
Igen, lehet kisgyermekkel párt találni!
30.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!