Kékestetőn el lehet lenni 3-4 órát két kisgyerekkel? (1 és 3 évesek) Van ott valami lehetőség számukra?
lehetöség? mondjuk, makkot szedni, levelet szedni, futkározni, köveket nézegetni. csak lehetöség van ott.
de ha hideg van én nem vinném fel.
Igen, persze :)
Csak arra gondoltam, hogy nem baj, ha nem túrázunk, akkor is el lehet ott lenni, ugye?
Közben olvastam a honlapon, hogy van játszótér is.
Ott sokkal hidegebb van, mint városban? Most még azért csak nincsenek minuszok, nem?
Életemben egyszer voltam ott, de akkor sem kirándulni, hanem más dolgom volt, körbe se néztem.
Hát szerintem már 500 méternél is hidegebb van mint a városban és a szél is jobban fújhat.
kékes meg több mint 1000 méter. jól öltözzetek fel.
toboz is biztos van egy halommal. nekem is a lányom 1 éves nálunk mindig van kisvödör amit tele gyüjt mindennel, majd én kiöntöm mielött haza indulunk.
Szia!Nekem a férjem származik Gyöngyösről,úgyhogy mi elég sokat szoktunk a Mátrába kirándulni.Kékestető helyett én Sástót ajánlom.Van kilátó,jobb időben kirakodóvásár is szokott lenni.Tó,kacsák,kis sziget,amire átmehetsz hidacskán.És a kilátó,amire potom pénzért felmehettek(persze,ha nincs tériszonyotok).
Vagy a másik program,amit ajánlanék:Mátrába kisvonattal felmenni:
Gyöngyös-Mátrafüred,ill. Gyöngyös -Lajosháza útvonalakon(mindegyik végállomás gyönyörű,játszótér is van,és látnivaló is).
Amúgy annyira nincs hideg,max. 2-3 fokkal van hidegebb fent.
Jó kikapcsolódást!
Azt elfelejtettem,hogy 2 éves lányom van.
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!