Kedves Fővárosi Anyukák! Két kisgyerekkel egyedül a KÖKI (Lenfonó utca) környéke milyen hely? Most vennék lakást /olcsón/, és ott elég jó áron vannak. Szerettünk volna az Örs Vezér terén, de ott eléggé drágák.
Na vagyok anyuka, de fővárosban lakom és gondoltam segítek (f/22/egyetemista). Naszóval, gondolom az érdekel, mennyire biztonságos a környék a gyerekeknek. Tekintve hogy a lenfonó egy lakópark közepe, szerintem maga a lakhely jó. Én a józsef attilán lakom a 9.-ben és itt is nyugis minden. Velünk szomszédosan van egy iskola és ha jól tudom, 2 óvoda is van a közelben. Ha nappal itthon vagyok, szoktam hallani-látni a menetelő 4 éves csoportokat is. Laktam az örsön is egy évig, de ott eszméletlen nagy volt a rezsi. A távhő annyira felvitte télen, hogy több volt, mint a lakbér + közös költség. Már csak ezért sem jó ötlet az örs.
Most hirtelen ennyi, azt ha még van kérdésed, írd ki!
Hali!
Semmi gond nincsen kőbányával, nem veszélyesebb, mint Pesten egy csomó másik kerület.
17-be, ha rám hallgatsz nem költözöl, nem tudom, mikor jár arra a második válaszoló, de reggeli csúcsban, és délutáni csúcsban bőven van az út 45-60 perc is (kocsival is nagyon hosszú, mert csak 2 út vezet abba a kerületbe).
Kőbánya azért jó, mert mindenhez közel van. Újhegy annyira nem (de a közlekedés onnan is teljesen jó). Vannak rossz részei, de nem azon a környéken.
100x inkább Kőbánya, mint Rákosborzasztó.
Az kint van halál f.....an
Én is Kőbányán nőttem fel, ott éltem 16 éves koromig, azóta (24 éve) Kispesten.
Előnye, hogy közel van KÖKI, onnan bárhova eljutsz
utolsó:
szóval inkább kispest, esetleg lőrincen a Lakatos ltp
(4 emeletes házak)vagy József Attila ltp, igaz az már 9. kerület, de végül is elég jó helyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!