Elmerjek egyedül indulni két kisgyerekkel strandra? Több gyermekes anyukák, ti mernétek egyedül menni? Van pici gyerekmendence, szélén pancsoló és nagy füves terület. ( Budaörsi uszoda strandja)
Itt rohadunk a panelban :o( Sajnos Apa dolgozik. Barátnő, nagyszülő sem tud jönni segíteni. :o(
A kicsi eleven kislány 17 hós a "nagy" nyugodt megfontolt 34 kisfiú hós.
jó kérdés .-)))
én anno simán mentem a gyerekekkel mindenhova és volt h még plusz gyerek is volt (unokatesó, barátok)
nekem nem volt gond h figyeljek akár 4-5 gyereke :-))
ha jól belátható a terület és nem fáradság neked akkor menj
sokkal jobb mint ha otthon ülsz és szerintem nem sokkal macerásabb mint ha otthon vagy
ne felejts otthon semmit ez a lényeg !
viszont túl sok játék sem kell mert a medence leköti őket majd
Én addig simán mentem, amíg a nagyobbom (most töltötte a 3 évet) meg nem unta a kisebb medencéket. Amióta már csak a mély vízben hajlandó úszni, nem megyek egyedül velük, a kicsi egyéves, mindkettő vízikacsa, kétfelé nem tudok figyelni. De ha neked nyugis a nagyobb, szerintem menj csak bátran. Nekem már az egyéves se marad meg a gyerekmedencében, úszni szeret ő is. Mindkettőn karúszó van, de azért természetesen figyelni kell rájuk, viszont egyedül nem tudok kétfelé úszni. Bárcsak még nyugiban ellennének az enyémek is a kis vízben, akkor egész nap strandolhatnánk, nem kéne megvárni míg apa hazaér.
Jó pancsizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!