Szerintetek még vállalhatok valahol határozott idejű munkát? Hol érdemes? Vagy milyen támogatásokra van lehetőség ilyen esetben?
Előfordulhat, hogy a nyári szezonban kapsz határozott idejú munkát. Ha nem is 6 hónapra.
És ott van még az álláskeresési járadék (munkanélküli segély), 3 hónapig jár.
Hatàrozatlan időre menj el valahova, húzd ki a próbaidőt, utána jelentsd be (ha nem olyan a pocakod, amin a meggymag is làtszik nyilván, mert akkor nem tudod titkolni).
Nem túl egyenes húzás, de így kaphatod a gyedet, ha megvan a kellő munkaviszony.
Köszi az eddigi válaszokat. Azért remélem, hogy nem csak konyhalánynak vesznek fel. Illetve az is megfordult a fejemben, hogy visszapróbálkozom az előző helyemre, mert békével jöttem el, felmondással, de jó a kapcsolatom a vezetőséggel.
Még várom az OEP válaszát, elvileg 2 napon belül visszaírnak, milyen lehetőségeim vannak.
Ma voltam egy interjún, szimpatikus volt nekem, de nem említettem a dolgot, gondolom ha említem, akkor tuti nemet mondanak. Pedig úgy tűnik, még csak 4. hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!