Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon vannak olyan párok akik...

Vajon vannak olyan párok akik az állami támogatások miatt vállalnak/ vállaltak gyereket?

Figyelt kérdés
tegnap 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Inkább ilyenek vannak többségben, csak letagadják. Persze végig nem gondolják, hogy mennyibe fog kerülni a gyerek. Csak a pillanatnyi hasznot látják meg az ingyen pénzt. A legtöbb ember egyáltalán nem tudatos ebben.
tegnap 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy vannak, de én inkább olyanokat ismerek, aki amúgy is szerettek volna gyereket, de ha már adnak támogatást, azt is felveszik. Vagy kicsivel előbbre hozták a gyerekvállalást, esetleg a tervezett korkülönbséget módosítják emiatt. De azt nem tudom, hogy van-e olyan szerencsétlen, aki alapból nem szeretne gyereket, de a pénz miatt szül. Évtizedes időtávon sokkal többe kerül a gyerek, mint amennyi támogatást adnak érte.
tegnap 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt így nem gondolnám. Egy gyerek is rengeteg pénzbe kerül eltartani, még normál színvonalon is, extrák nélkül. Csak ezért egyszerűen épeszű embernek nem éri meg. Akkor már jobban járnak, ha nem vállalnak egyet sem.
ma 00:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan part, akirol tudom, hogy csak egy gyereket akartak, de a hitel miatt bevallaltak harmat, viszont mar az elsonel tonkrement a hazassaguk ss az idegrendszeruk is.
ma 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!