Miert szul valaki 3 vagy annal tobb gyereket?
Nem tudom.
Csak annyit tudok,hogy 8 eves volt a lanyom mikor megszuletett a fiam.
Nagyin szeretem,imadom de neha belegondolok,hogy hogy lehettem ilyen marha,hogy elolrol kezdtem mindent..
En harmadikat nem szulnek mar ..meg csak az hianyozna nekem, hogy újra kezdjem(a kisfiam 15 hónapos es orulok,hogy végre jar,nem rajtam csung egesz nap,naprol napra ertelmesebb)
Jobb mint az egy
Legnagyobb kicseszes a gyerekkel
Egy gyerek nem gyerek
Nekem is ezt mondta az anyám…
Üdv, egy egyke
Azert vartunk ennyi evet a masodik babaval mert nem voltam felkeszulve ujra a hasfajasra,a fogzasra az ejjelezesre .Aztan mar hianyzott,hogy ujra gondoskodhassak egy babarol,mar nem is erdekelt,hogy esetleg mennyire nehez lesz ujra kezdeni ...a fiam valamivel jobb alvo mint a lanyom volt,hasfajos sem volt soha...mentalisan nem tudnek egy harmadikkal is foglalkozni mar
33
Én egyke vagyok, és nagyon élveztem, hogy minden figyelem az enyém volt. Szerettem, sosem hiányzott, hogy legyen testvérem.
7 hónapos ikreim vannak, egy gyereket szerettem volna, amikor még csak azt tudtam hogy terhes vagyok, de azt nem hogy ketten vannak, akkor is mindig mondogattam, hogy tök jó, alig várom, de nem lesz több. Aztán kettő lett egyszerre, éd baromi nehéz, főleg most, hogy ezerrel megy a fogzás meg egyiküknél a szeparációs szorongás.
Anyagilag sem tudom hogy tudnak jól kijönni azok, akik sok gyereket vállalnak, én nem tudnék úgy élni, hogy azt számolgassam hogy most tudok-e cipőt venni magamnak is, vagy csak a gyerekeknek? Persze nyilván vannak olyanok, akik sok gyerekkel is jól élnek, de azért a többségre nem ez a jellemző.
3 gyermekem van. Azért, mert nem letudott feladatnak látom, nem egy gazdasági szempontból megoldandó problémának, hanem gyermekeknek, személyiségeknek, akiket szerethetek, szerethetünk. Imádom a babakort, a nagyobb kort és élvezem a kamaszkort is, mert jófej a fiam (nagy a körkülönbség). Megszakad a szívem, hogy nem lesz már több babám, de itt jön a józan ész: már nem csak magamért felelek, nem az én egyszemélyes show-m az egész, hanem felelősség.
Minden gyerekemnek megadunk mindent, szeretem, ha divatosak, elégedettek. Mindegyiket taníttatni fogjuk, támogatjuk, de nem toljuk alájuk a kész életet.
CSOK-ot és társait nem vettük igénybe.
3 gyerekem van de 2 ebből felnöt 3.lányom 13 éves így ránk nem tudják ránkhuzni hogy CSOK és társai miatt születek.
Söt most már külföldön élünk.
Kérdező miért érdekel ki miért válal 3 gyereket.
Az ő dolguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!