Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert szul valaki 3 vagy...

Miert szul valaki 3 vagy annal tobb gyereket?

Figyelt kérdés
mi az oka annak ha valaki kettonel tobb gyereket szeretne? Egy gyerekes vagyok egyszeruen nem fer a fejembe miert akar valaki egy megtapasztalt/letudott dolgot elolrol kezdeni? Meg valahol talan a ket gyereket ertem hiszen a masodikkal meg lehet elni mashogy vagy mas a gyerek neme. De haromnal? Vagy pl tobb penzbe kerulnek, alig orokolnek majd szetoszlik, mindet nem lehet elinditani az eletben magas szinvonalon, minisegi idot nem lehet raforditani az osszes gyerekre. Egyszer azt mondta egy baratnom hogy a babakor miatt akart meg egyet mert azt ugy szerette. Ez igaz? Az anyukak a sajat nosztalgikus almodozasaik miatt szulnek?
2023. júl. 23. 09:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma, mégegyszer leirom hogy ha valaki 5öt szeretne szeretetből sem baj.Nem kényszerből szülök, meg nem ugy vagyok vele h megszülöm mert a társadalom elvárja oszt jólvan. Aki kettöt szül az is pl én szeretetből teszem. Szerintem fontos azis hogy mindene meglegyen.De mondom ez az én véleményem.
2023. júl. 23. 12:28
 32/61 anonim ***** válasza:
82%
Nem érthetetlen, csak más a véleményem ennyi.Neked is más meg mindenkinek aki ide ír.És ezzel semmi gond nincsen.Neked is akkor érthetetlen az én gondolkodásmódom.
2023. júl. 23. 12:29
 33/61 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom.

Csak annyit tudok,hogy 8 eves volt a lanyom mikor megszuletett a fiam.

Nagyin szeretem,imadom de neha belegondolok,hogy hogy lehettem ilyen marha,hogy elolrol kezdtem mindent..

En harmadikat nem szulnek mar ..meg csak az hianyozna nekem, hogy újra kezdjem(a kisfiam 15 hónapos es orulok,hogy végre jar,nem rajtam csung egesz nap,naprol napra ertelmesebb)

2023. júl. 23. 12:33
 34/61 A kérdező kommentje:
33. Az emlekek megszepultek? Hogy latod, milyen erzesekkel tekintettel vissza az elmult evekre? Sokszor erzem magamon is hogy mintha egyszerubbnek tunt volna az elmult par ev de valojaban akkor es ott vert izzadtam.
2023. júl. 23. 13:28
 35/61 anonim ***** válasza:
0%

Jobb mint az egy

Legnagyobb kicseszes a gyerekkel

Egy gyerek nem gyerek

Nekem is ezt mondta az anyám…

Üdv, egy egyke

2023. júl. 23. 15:35
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

Azert vartunk ennyi evet a masodik babaval mert nem voltam felkeszulve ujra a hasfajasra,a fogzasra az ejjelezesre .Aztan mar hianyzott,hogy ujra gondoskodhassak egy babarol,mar nem is erdekelt,hogy esetleg mennyire nehez lesz ujra kezdeni ...a fiam valamivel jobb alvo mint a lanyom volt,hasfajos sem volt soha...mentalisan nem tudnek egy harmadikkal is foglalkozni mar

33

2023. júl. 23. 17:07
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
35# Mond ezt annak,akinek egészségügyi ok alakult ki és nem lehet több,ha akarna se. Nekem rengeteg egyke barátnőm van,sokkal jobb gyerekkorról számolnak be így 30+-an is,mint egyébként akinek 4-5 van. Mindkét oldalról van pozitív és negatív is,nem lehet így ráhúzni. Ja,nagyon jó a testvéri kapcsolat,amikor minden 2. családban nem is tartják a kapcsolatot. Férjemék 3-an vannak,egyik se tartja a másikkal konkrétan... Mi testvéremmel ketten vagyunk és félévente ha egyszer beszélünk. Anyukámék 7-en vannak és csak mérgezik konkrétan egymást,minden héten megy a vita köztük valami miatt,nem örülnek egymásnak,kerülgetik egymást az utcán is. Tényleg jó testvérrel. :D
2023. júl. 23. 19:52
 38/61 anonim ***** válasza:
85%

Én egyke vagyok, és nagyon élveztem, hogy minden figyelem az enyém volt. Szerettem, sosem hiányzott, hogy legyen testvérem.

7 hónapos ikreim vannak, egy gyereket szerettem volna, amikor még csak azt tudtam hogy terhes vagyok, de azt nem hogy ketten vannak, akkor is mindig mondogattam, hogy tök jó, alig várom, de nem lesz több. Aztán kettő lett egyszerre, éd baromi nehéz, főleg most, hogy ezerrel megy a fogzás meg egyiküknél a szeparációs szorongás.

Anyagilag sem tudom hogy tudnak jól kijönni azok, akik sok gyereket vállalnak, én nem tudnék úgy élni, hogy azt számolgassam hogy most tudok-e cipőt venni magamnak is, vagy csak a gyerekeknek? Persze nyilván vannak olyanok, akik sok gyerekkel is jól élnek, de azért a többségre nem ez a jellemző.

2023. júl. 23. 19:58
 39/61 anonim ***** válasza:
100%

3 gyermekem van. Azért, mert nem letudott feladatnak látom, nem egy gazdasági szempontból megoldandó problémának, hanem gyermekeknek, személyiségeknek, akiket szerethetek, szerethetünk. Imádom a babakort, a nagyobb kort és élvezem a kamaszkort is, mert jófej a fiam (nagy a körkülönbség). Megszakad a szívem, hogy nem lesz már több babám, de itt jön a józan ész: már nem csak magamért felelek, nem az én egyszemélyes show-m az egész, hanem felelősség.

Minden gyerekemnek megadunk mindent, szeretem, ha divatosak, elégedettek. Mindegyiket taníttatni fogjuk, támogatjuk, de nem toljuk alájuk a kész életet.

CSOK-ot és társait nem vettük igénybe.

2023. júl. 24. 00:02
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekem van de 2 ebből felnöt 3.lányom 13 éves így ránk nem tudják ránkhuzni hogy CSOK és társai miatt születek.

Söt most már külföldön élünk.

Kérdező miért érdekel ki miért válal 3 gyereket.

Az ő dolguk.

2023. júl. 24. 06:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!