Más is megszivta ennyire szülés után?
16 évesen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. 9 év után abbahagytam, mert babát akartunk. Első hónapban meg is fogant.
Azóta pedig csak küzdök.
6 hetes kontrolon a doki írt fel egy szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót. Az első 3 levél alatt végig véreztem. 2x mentem vissza ez alatt hozzá, mert szerintem marhára nem normális 12hét vérzés.
Annyi volt mindig a reakció, hogy majd beáll....
3 hónap után dokit és gyógyszert váltottam.
Ez a gyógyszer jónak bizonyult úgy a szülés utáni 9.hónapig. addigra 1x szoptattam már csak, minél kevesebbet szoptattam, annál sűrűbben jött meg.
9.hónapra 10nap vérzés, 5 nap szünet...
Doki azt mondta, ez normális.
Ismét doki váltás. Abbahagytam a szoptatást, igy gyógyszercsere. Felírta azt,amit agyerek elött 9 évig szedtem. Elkezdtem szedni,20 napig véreztem. A válasz a dokitól, majd beáll.
Aztán a 20 nap után 1 hét szünet, majd újra megjött. A 13.napon elkezdtem görcsölni, ömlött belőlem a vér,kisujjnyi alvadtvérdarabokkal. Pont vasárnap volt, ügyelet. Ott annyival elhajtottak, most váltottam gyógyszert, majd beáll.
Másnap (múlt hétfőn elmentem a dokimhoz. Megvizsgált, uh nem látja okátkiért vérzek. 14 napja. Majd elmúlik.
Adott rutascorbint. Úgy csütörtökre már nem véreztem.
Ma itt a szerda, tegnap megint megjött, most megint vérzek. Egyszerüen elegem van belőle. 3 doki,plusz az ügyelet... majd elmúlik
.. mindenkitől csak ezt hallgatom
Azért nem fogsz tudni olvasni sok sorstársról, aki hasonlóan járt, mert a többség hasonló helyzetben hagyja a csudába a tablettát, ahogy az előttem válaszoló is.
Tulajdonképpen mit fogsz csinálni, ha nem jönnek olyan válaszok - amiket szerintem várhatsz - hogy igen, nekem is ilyen szar volt, de x idő, vagy xy gyógyszer után rendbe jött? Nőgyógyászról nőgyógyászra jársz és mindig másik tablettára váltasz?
Még egy kérdés: idő közben nem voltál véletlenül Covidos vagy nem kaptál oltást? Csak mert nekem olyan ismerősöm van, akinél a Covid oltás zavart bele durván a menstruációba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!