Szülés után erős testszag?
Figyelt kérdés
Két hónapja szültem és azóta folyamatosan büdösnek érzem magam. Próbáltam sokat mosakodni, többféle tusfürdővel is, de akkor sem múlik el. Másnál is van hasonló? Ez a megváltozott hormonok miatt van vagy valami gomba lehet?2022. júl. 26. 13:59
1/10 anonim válasza:
A hormonok szórakoznak.
A férjed is érzi vagy csak te?
Én lassan 4 éve szültem, de a szaglásom továbbra is olyan, mint ég vadászkutyáé + sokkal izzadósabb lettem. (hát,nem a legjobb kombó😂)
2/10 A kérdező kommentje:
Eleinte nem érezte, de mostmár érzi ő is. Szóval nem csak képzelődök sajnos.
2022. júl. 26. 14:06
3/10 anonim válasza:
Lokalizálni lehet, hogy honnan jön a szag?
4/10 anonim válasza:
Amíg a hormonjaid nincsenek a helyén ez sajnos ilyen.
5/10 anonim válasza:
4. Nem ilyen és nem is természetes. Nem lehet mindent a hormonokra fogni.
6/10 A kérdező kommentje:
A hónaljamat érzem büdösnek, de a lenti szagom is elég erős. Azt viszont mosakodás után már nem annyira érzem.
2022. júl. 26. 14:29
7/10 anonim válasza:
5 # De igen, nagyon is normális.
3 gyermekem van.. Amint a hormonjaim a helyére kerültek elmúlt. Anno az orvost is megkérdeztem..
8/10 anonim válasza:
nekem lassan egy éves a gyerek, korábban nem voltam izzadós, bezzeg a szülés óta… izzadok mint egy ló és büdi is vagyok sajnos. 😭
9/10 anonim válasza:
7.! Kétszer szóltam és nekem ilyen problémáim nem voltak, de mástól sem hallottam ilyet. Ettől függetlenül sajnálom, hogy így járt.
10/10 anonim válasza:
Nekem is így volt. Szülés után én is ahogy kicsit is megizadtam nagyon erős izzadság szagom lett. Nekem 4-5 hónap alatt rendeződött. Valószínűleg neked is a hormonok miatt van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!