Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekem nem akar fürödni....

A gyerekem nem akar fürödni. Hogy szerettessem meg vele? Másfél éves és kb 3 hónapos korig utált fürödni. Azóta pedig imádta. Kb egy hónapja a haját sem bírom megmosni, igaz azt eddig is nehezen. De legalább fürdetni könnyű volt.Nem tudom mi történt?

Figyelt kérdés

ma 14:25
 1/7 babyboom567 ***** válasza:
30%
8 éve nyomjuk ezt.Amit el tudtam érni, hogy a lavorba áll bele,és ott mosom le.A hajmosást meg úgy, hogy a kicsi matracot a földre teszem,egy nylon zsákot terítek rá,törölközöt teszek rá,és a szennyestartó teteje pont elég mély,hogy ha felfekszik a matracra és belehajtja a fejét,olyan mintha az ágyon feküdne,és kisedényből ráöntöm a vizet.Na mindegy, szóval így "kinlódunk".De találékonynak kell lenni, mert tisztálkodni kell.Pont.Ha így, akkor így.
ma 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
2 pofon, és már megy is.
ma 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Haverom fia volt így, kivitte az udvarra, és elő a locsolócsövet. Novemberben. Másnap magától ment a kádba a gyerek!
ma 15:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi egyes a válaszod.

2,3 bírom a humort, de kicsit túltolod.

ma 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
én beleültem vele a kádba és játszottunk, közbe meg fürdött is. A végén kézi tussal még finoman letusoltam, úgy vettem ki a kádból.
ma 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
A lányomnál is volt egy ilyen rövid, átmeneti időszak. Bármit csináltam, semmi nem segített. Aztán egyszer csak újra megjött a kedve hozzá. Esetleg új játékokkal, fürdő krétával lehet segíteni.
ma 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Az enyem is 2 eves koratol tusol, mar 10 eves. ( tusoltam ertelemszeruen 1-2 evvel ezelottig).

En 44 eves vagyok, kb. 30 eve nem furodtem kadba, kizarolag tusoltam.

ma 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!