Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 év 3 hónapos a gyerekem,még...

2 év 3 hónapos a gyerekem,még mindig ordít,ha gyerekorvoshoz viszem. Az oltasoknal kezdődött ez az ordítás,amikor már elég nagy volt, h felfogja, hogy itt mindig szúrják. Ha esetleg komolyabb megfazasa lenne a gyereknek,így hogy lehet megvizsgalni?

Figyelt kérdés
tegnap 09:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És miket mondjak a gyereknek,hogy atsegítsem ezen? Mondom én neki,hogy csak megvizsgálja, stb
tegnap 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Vidd el párszor úgy, hogy nem szúrják. Nézzen bele a doki a szájába, adjon neki matricát és köszönjetek el. Így hátha megnyugszik.
tegnap 10:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Vegyetek játék orvosos szettet a játékboltban, és otthon játsszatok doktorosat.

Egyszer orvos legyen,egyszer beteg, egyszer hozzátartozó.

Vigyétek "orvoshoz" egymást és a plüssöket. Jutalmazzátok őket,ha nem sírnak.

Lányomnál bevált,akit 3 hetes korától kellett a kórházba hordani 5 éves koráig.

tegnap 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fel van rá készítve, beszéltettek róla? Én mindig felkészítem az oltásokra, tudja, hogy szurit fog kapni. Nem éri váratlanul.

Én is végig higgadt vagyok. Ott is folyton mondom neki, mi fog történni. (Levesszük a nadrágot, le kell feküdni kicsit, amíg doktor bácsi beadja a szurit)

tegnap 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

4!

Nadrágot?

Nálunk felkarba/vállba ment minden oltás.

tegnap 10:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Van, amelyik combba megy, mondjuk azok szerintem a választható oltasok.
tegnap 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:
5éves a gyerekem mai napig hiszti van az orvosnál de csak a gyerekorvosnál egyéb orvosoknál semmi probléma nincs. Mindig beszélkünk neki hogy miért megyünk mi fog történni stb de még azt se engedi hogy meghallgassa az orvos. Van orvosos játéka sokat szoktunk vele játszani remélem egyszer megbarátkozik vele vagy nem tudom mi lesz mert katasztrófa a vizsgálat mindig.
tegnap 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, eddig kb. minden oltást oda kapott. 21 hónapos lesz.

tegnap 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt... 3 éves koráig az összes vizsgálaton torka szakadtából visított, már az épület látványától is.

Vettem én orvosos könyvet, orvosos játékot, eljátszottuk, hogy a plüssök orvoshoz mennek, beoltottuk őket, stb, ez mind nem ért lófaxt se.

3 évesen jött valami "frissítés", és amikor el kellett vinni dokihoz, csendben végigülte, ahogy megvizsgálják. Nem tetszett neki, de nem ordított.

Ez van. Én se hittem el, de kinövik.

tegnap 13:50
 10/12 anonim ***** válasza:

5 vagyok.

Nálunk a választhatók is vállba mentek. Mind.

tegnap 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!