Nagyon bukós a babám,3 hónapos a gyerekorvos írt fel Bepa HA/AR tápszert. Nem jött az Aventes 1,2-es cumin! Hányast vegyek, amin biztos átjön?
Szia! Lehet, hogy ugyanaz a gyermekorvosunk? :) Pontosan ezt az utasítást kaptam én is, és nem elírás, sőt a végén használt is a módszer! A következő a teendőd: két cumisüvegből kell, hogy etesd a picit. Az egyikbe elkészítesz 30 ml-t a H.A.A.R.-ből. Ez a cumisüveg vagy régebbi típusú, hagyományos nagylyukú legyen, vagy pedig ha Avent, akkor a 3-as. amin rovátkák vannak, és forgatni kell! Én egy hagyományos Baby Briun cumisüveget használtam ehhez, Baby bruin cumival, amiből a sima tápszer ömlött, ez viszont szépen jött belőle. A kisfiam ezt pillanat alatt megitta, aztán gyors cumisüveg csere, és szépen adtam a Beba Ha Startot az Aventes üvegünkből, eleinte 1-es, majd később 2-es cumival. Azt hiszem, 6 hónapos koráig 1-essel.
Tehát amikor bementem a picit megetetni, két cumisüveggel mentem, és amint megette a sűrű tápszert, már tettem is le az üveget, és adtam azonnal a másikat. Jósokat kellett mosogatni..., de hónapokig ez volt az etetés rendje nálunk, aztán 7 hónapos kora körül váltottunk Humana Baby Fit+-ra, az is antireflux tápszer, de nem hypoallergén.
Remélem, tudtam segíteni, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!