Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi van akkor, ha a gyerek...

Mi van akkor, ha a gyerek reggel beteg, de az orvos csak este rendel? (lent)

Figyelt kérdés
Ha nem a saját gyerekorvosotok rendelési idejében viszed a babádat a rendelőbe, az épp rendelő orvos köteles megvizsgálni, vagy simán elküldhet? Többször jártam már úgy, h reggel 8-kor mondjuk sírva-zokogva, taknyosan, fájva ébredt a kislányom, és aznap épp este 6-tól rendelt a mi orvosunk. Ilyenkor más mit csinál? Kihívja a dokit házhoz? Vagy ambulanciára megy? Nem ambuláns esetről van szó, de ahhoz azért súlyos, h egész nap azt se tudjuk, mi baja, és kell-e gyógyszert szedni.

2012. aug. 16. 13:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
lázát megmérted? mennyi?
2012. aug. 16. 13:30
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Kihívom a dokit!
2012. aug. 16. 13:32
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
16 órától van ügyelet, más nem fog megvizsgálni, mert nem hozzá tartoztok
2012. aug. 16. 13:33
 4/26 A kérdező kommentje:

köszi, kedves h kérdezed, túl vagyunk rajta, múlt héten volt. "bekérezkedtünk" a másik doki rendelésére, aki úgy nézett ránk, mint a véres rongyra. csak ezért érdekel, h tudjam, legközelebb mire számítsak.

amúgy 37,6 volt neki, vírusos valami náthaszerű, nem komoly szerencsére. közben jött egy foga is, az jobban megviselte. de ezt akkor még nem tudtuk.

2012. aug. 16. 13:34
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz azon hogy súlyos?Lázas?Akkor adjál neki lázcsillapítót.És vidd a dokitok rendelési idejébe.Ha szerinted annyira "súlyos" akkor hívd ki a dokitokat.Én sose hívtam ki ha beteg volt a kislányom,vittem a rendelési idejében.Ha lázas volt adtam neki lázcsillapítót.Adjál neki Nurofent az fájdalomcsillapító is.De pontosan mi a baja.
2012. aug. 16. 13:36
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Kiszívom az orrát, cseppentek orrcseppet, ha látás kap lázcsillapítót, ha hurutosan köhög köptetőt, ha simán akkor köhögéscaillapítót.

Étkezések után befújom a torkát torokfertőtlenítővel ami zsibvasar is, nem fog neki fájni.

Sok meleg tea, vitamin készítmény.

Nem hal meg addig, míg el nem jön a rendelés ideje!

2012. aug. 16. 13:37
 7/26 A kérdező kommentje:
2-es! és akkor mi van, ha kihívom, de nem adok pénzt? mert még sosem tettem. pont azért, mert sajna úgy tudom, pénzbe kerül, nekünk meg frankón nem futja.
2012. aug. 16. 13:37
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

5.vagyok

Most látom hogy közbe már válaszoltál.Szerintem 37,6-tal nyugodtan megvárhattad/megvárhatod legközelebb a saját dokitok rendelését.Nurofen és ennyi.

2012. aug. 16. 13:38
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezzel úgy vagyok, hogy ha annyira rosszul van a gyerek, akkor nem érdekel a pénz.

Nem hetente hívom, nem is havonta, szóval ennyi bele kell,hogy férjen!

2012. aug. 16. 13:41
 10/26 anonim ***** válasza:
67%

5.vagyok megint

Ha kihívod akkor kell neki pénzt adni.Legalábbis a mi dokink kér.De bocsi az offért!Nem futja dokira?Számomra olyan nincs hogy a gyerekemre nem futja,az utolsómat is rákölteném főleg ha beteg lenne.Bocsi ez az én véleményem.De ha ennyire nem futja akkor ügyelet.Bár a gyógyszert akkor is meg kell venned.

2012. aug. 16. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!