Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi van akkor, ha a gyerek...

Mi van akkor, ha a gyerek reggel beteg, de az orvos csak este rendel? (lent)

Figyelt kérdés
Ha nem a saját gyerekorvosotok rendelési idejében viszed a babádat a rendelőbe, az épp rendelő orvos köteles megvizsgálni, vagy simán elküldhet? Többször jártam már úgy, h reggel 8-kor mondjuk sírva-zokogva, taknyosan, fájva ébredt a kislányom, és aznap épp este 6-tól rendelt a mi orvosunk. Ilyenkor más mit csinál? Kihívja a dokit házhoz? Vagy ambulanciára megy? Nem ambuláns esetről van szó, de ahhoz azért súlyos, h egész nap azt se tudjuk, mi baja, és kell-e gyógyszert szedni.

2012. aug. 16. 13:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

5-ös, ne idegesíts... én nem azt írtam, h a gyerekemre nincs pénz, és ne gyere ilyen magasról azzal, h akinek nincs, n vállaljon gyereket... ez milyen hülye válasz?? jól vagy?? én csak azt írtam, h nincs pénzem hálapénzre. ha nem hálapénz, és még számlát is ad a doki, akkor úgy fogom föl, mint egy gyógyszert: ha meg kell venni, megveszem.

háziorvosnak és a kedves válaszolóknak továbbra is köszönöm.

2012. aug. 16. 17:28
 22/26 anonim ***** válasza:
nurofen és a rendelési idö elejére beviszem.
2012. aug. 16. 18:01
 23/26 anonim ***** válasza:
59%

5.vagyok

Még egy utolsó válasz!

Hülye a válaszom?Pontozz le nyugodtan!Igen jól vagyok és nem állt szándékomban idegesíteni.Ha te így fogod fel...

Nem a kisujjamból szoptam ki hogy nem telik a gyerekedre.TE írtad hogy nem telik arra hogy kihívd az orvost!Igazából azt nem értem hogyha nem ad számlát akkor az szerinted hálapénz és arra nem telik.De ha ad számlát akkor már telik rá.Mi a különbség?Mind két esetben fizetsz.De mindegy részemről ennyi.

2012. aug. 16. 18:58
 24/26 anonim ***** válasza:

nálunk az ügyeleten ki van írva, csak akkor vidd, ha csillapíthatatlan láza van, stb, tehát ha tényleg súlyos. Ha idevinnéd 37,6-tel, még ott is fizethetnél.

Így a második gyereknél 36,7-nél, orrfolyásnál még ha szombat délelőtt lenne, akkor is megvárnám a hétfőt... Egy vírusos fertőzéssel nem tud mit tenni, lázcsillapítás, orrszívás, stb. Ha belázasodna, akkor vinném csak el.

2012. aug. 16. 20:50
 25/26 anonim ***** válasza:

Ilyet! Tényleg a pénzen aggódtál?

Ha beteg a gyerekem, hívok orvost, ha pénz, ha nem. Fú... 😡

máj. 27. 19:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Jah, nekem is ez cseszte fel az agyamqt.
máj. 27. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!