Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelenleg 3 hónapos a kicsi...

Jelenleg 3 hónapos a kicsi apuka a másik fiával elakar menni kirándulni ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Velemenyekre vagyok kivancsi vagy csak én reagálom túl? Apukának van az első házasságából 11 éves fia. Nekunk szuletett kislany jelenleg 3 honapos. A parom elakarja vinni a fiat kirandulni tengerhez uttal egyutt 4 napot nem lenne. En egyedul lennek a kislannyal. Ti erre mit szolnatok? Mi nem mehetunk veluk egyreszt meg kicsi a baba masreszt a fia nem akarja. Nem fogad el bennunket. Pedig en nyitok fele. Ha ra gondolok hogy nem lesz 4 napot velunk elkap a siras. En reagalom tul? Persze ha 1 naposakra elmegy vagy egy ejszaka nem gond mert a mamanal is van hogy ott alszanak ketten akkor mi magunk vagyunk, de 4 napig tavol? Ti mit szolnatok ehhez? Koszonom a velemenyeket :)
jún. 2. 17:31
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
91%

Te reagálod túl.

Tudtad, hogy van gyereke.

Minden joga vele is időt tölteni és a gyerekének is.

Ha neked lenne egy nagyobb, neki is jót tenne egy apa-gyerek program. Segítene a testvérféltékenység csökkentésében is.

jún. 2. 17:34
 2/43 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj. Apukát csomagban kaptad a fiával. El kell fogadnod.

Én azt mondanám,menjenek. Kell az apa-fiú program. Örülj,hogy nem hanyagolja el. Vagy az jobban tetszene neked? Ne légy féltékeny!

Nekem is van gyerekem,valószínűleg a hormonjaid is megborultak kicsit szülés után,ha ezen sírsz. Ez gyakori.

Azért gondolj már bele...az egész nyár ott van. 4 nap nem a világ....

El tudod egyedül is látni a babát,nem?

jún. 2. 17:37
 3/43 anonim ***** válasza:
86%
A fia volt előbb, te bevállaltad és így is szültél neki. Nincs jogod kiakadni ezen.
jún. 2. 17:37
 4/43 anonim ***** válasza:
84%

2-es vagyok. Úgy látom,kb ugyanazt írtam,mint az 1es válaszoló.

Gondolkodj el rajta,kérdező!

jún. 2. 17:38
 5/43 A kérdező kommentje:
Épp az hogy elég sok időt tölt a fiával. 12 orat dolgozik hosszu rovid hetben. Tehát akkor hozzank csak este jon haza. Ha szabad napja van vagy 2-től vagy 3-tól a fiaval van egészen negyed9ig. Este jön csak haza hozzánk. Meg persze a délelőttök. Ha a fia nem megy iskolába (hétvége) akkor meg reggeltől estig vele van. Lehet ezért érezhetem úgy hogy sok ez a 4 nap :(
jún. 2. 17:39
 6/43 anonim ***** válasza:
86%
Neked nincs anyukád, húgod, nővéred, barátnőd, akit elhívj pár napra magyarokhoz? Lehet, hogy neked is jól esne egy kis társaság. A pici mellett azért lehet filmezni, beszélgetni, körmöt lakkozni stb.akármi, találd fel magad és ne háborogj, te választottad a párod!
jún. 2. 17:40
 7/43 A kérdező kommentje:
Ez persze azért van így mert a fia nem hajlandó velünk lenni (hisztizik, sír) ha mi is mennénk valamerre velük. Ezért egyenlőre a párom nem tudja oldani
jún. 2. 17:41
 8/43 babyboom567 ***** válasza:
93%
De ha eddig is így volt,(mert gondolom nem most lett hirtelen így)minek szültél neki?
jún. 2. 17:43
 9/43 anonim ***** válasza:
85%

Te reagálod túl. Egy ilyen nyaralás belefér a saját gyerekével, több is.

A te gyerekednek ott az év többi napja.

Ne légy önző! Attól, hogy te is szültél neki gyereket, még az elsőszülöttnek joga van nyaralni az apjával. És igen, kettesben is!

10/43 anonim ***** válasza:
92%
Ezek szerint ez eddig is így volt. Ne haragudj, de te így is szültél neki. Mit gondoltál, az új gyerek miatt, majd dobja a másikat?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!