Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelenleg 3 hónapos a kicsi...

Jelenleg 3 hónapos a kicsi apuka a másik fiával elakar menni kirándulni ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Velemenyekre vagyok kivancsi vagy csak én reagálom túl? Apukának van az első házasságából 11 éves fia. Nekunk szuletett kislany jelenleg 3 honapos. A parom elakarja vinni a fiat kirandulni tengerhez uttal egyutt 4 napot nem lenne. En egyedul lennek a kislannyal. Ti erre mit szolnatok? Mi nem mehetunk veluk egyreszt meg kicsi a baba masreszt a fia nem akarja. Nem fogad el bennunket. Pedig en nyitok fele. Ha ra gondolok hogy nem lesz 4 napot velunk elkap a siras. En reagalom tul? Persze ha 1 naposakra elmegy vagy egy ejszaka nem gond mert a mamanal is van hogy ott alszanak ketten akkor mi magunk vagyunk, de 4 napig tavol? Ti mit szolnatok ehhez? Koszonom a velemenyeket :)
jún. 2. 17:31
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem miattad vàltak el a szülők miért útál ennyire? És a párod miért hagyja??
jún. 4. 00:44
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsétlen idősebbik gyerek.

Mondjuk engem is leszrt apám, miután meglett a kicsi, mert a kretén mostohaanyám állandóan hisztizett, amikor velem is akart volna időt tölteni.

Bár, ha az én férjem állna neki azon pattogni, hogy merészelek elmenni a gyerekemmel! közös programra, szerintem már kivágtam volna, mint macskát sz.ni.

jún. 4. 11:45
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
42# Akkor olvasd végig újra. Fuss neki újra. :D Nem sikerült úgy néz ki. Pont hogy anyuka és a kisebbik gyereke van apukának letojva, nem a nagyobb. A nagyobb kapja a kizárólagos figyelmet és még is hisztizik. Vagy a kisebbik gyereke nem érdemli meg a törődést?Apuka egész héten a nagyobbal van! Élj te így. :D Ha meg ilyen hisztis kis undok kölyök voltál ne csodálkozz, ha apád letojt. A férjed pedig nem áll neki, mert ilyen mentalitással soha nem lesz senkid sem, szerencsére.
jún. 4. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!