Jelenleg 3 hónapos a kicsi apuka a másik fiával elakar menni kirándulni ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Velemenyekre vagyok kivancsi vagy csak én reagálom túl? Apukának van az első házasságából 11 éves fia. Nekunk szuletett kislany jelenleg 3 honapos. A parom elakarja vinni a fiat kirandulni tengerhez uttal egyutt 4 napot nem lenne. En egyedul lennek a kislannyal. Ti erre mit szolnatok? Mi nem mehetunk veluk egyreszt meg kicsi a baba masreszt a fia nem akarja. Nem fogad el bennunket. Pedig en nyitok fele. Ha ra gondolok hogy nem lesz 4 napot velunk elkap a siras. En reagalom tul? Persze ha 1 naposakra elmegy vagy egy ejszaka nem gond mert a mamanal is van hogy ott alszanak ketten akkor mi magunk vagyunk, de 4 napig tavol? Ti mit szolnatok ehhez? Koszonom a velemenyeket :)jún. 2. 17:31
31/43 A kérdező kommentje:
Ezzel mi rosszat mondtam? Nem jöhet neki szóba hogy ott legyünk mi is. Ezen mi nem ertheto?
jún. 3. 07:46
32/43 anonim válasza:
hogy aztán csak kibökted, hogy te nem viseled el...
33/43 anonim válasza:
Ha én pedaloztam volna nála sikertelenül, és még most is utalna, és nem szeretne velem együtt lenni, egy idő után én sem akarnék a gyerekkel egy légtérben lenni, már bocs...egyedüli elfogadható indok, ha a kérdező tényleg a pasi szeretője volt, de ez nem derül ki.
34/43 A kérdező kommentje:
Nem voltam a pasi szeretője mert előttem már volt neki más párja is. Azt mondjuk a gyerek nem ismerte csak képről. Pár hónapot volt vele nem volt komoly kapcsolat
jún. 3. 08:35
35/43 A kérdező kommentje:
* a gyereknek nem jöhet szóba hogy mi is ott legyünk mert kitör a világháború nála
jún. 3. 08:37
36/43 anonim válasza:
30-as Én se akarnék már egy ilyen kis undok gyerekkel egy légtérbe lenni őszintén. :D
Kérdező, mióta vagytok együtt?
37/43 anonim válasza:
Szerintem meg el kellene viselbi pár ilyen világháborút. Mit csinál, visít? Visítson. A fizikai erőszak a határ, de akkor se nektek kéne elhúzni, hanem neki, haza. Nem értem, hogy hagyhatod, hogy egy 11 éves kis görcs irányítsa az életeteket.
38/43 anonim válasza:
Az én férjemnek is van 1 lánya az előző kapcsolatból, nálunk 3 közös. A férjem soha nem hagyná a lányra, hogy mi legyen. Ha megyünk valahova, akkor mindenki megy. Szívesen parancsolna itt is a lány, de ezt nem lehet hagyni. Szakítás lesz a vége, ha nem lesz normálisam kezelve a helyzet. Mindig vitázni fogtok a fia miatt. Apukának kellene határozottnak lenni. Nem a 4 napról van szó, hanem a hétköznapokról.
39/43 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt. Igen visít, ordít. Aztán sokszor gúnyol minket a kistestvérét se akarja látni. Múltkor meghívtam magunkhoz az volt a válasza biztos nem. Aztán mikor van neki mondva hogy pedig muszáj ordít nem lehet vele mit kezdeni.
jún. 3. 13:27
40/43 anonim válasza:
#39! És akkor mi van? Ordítson otthon. A lehetőség legyen meg, hogy átmehet apához. Ha nem akar, hát nem akar.Nem kötelező. Azért csinálja, mert tudja, hogy így az van, amit ő akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!