Miért ebred fel a 2 èves 3 hónapos kislányom èjszaka?
Lànyom szinte születèse óta felèbred éjszaka Óránként. Nagyon kezdek kimerülni. Együtt alszunk egy szobàba,az àgya mellettem van. Felèbred ràm màszik. A testvère is ott alszik a szobàba aki 7 èves első osztályos,ès nem szeretnèm, hogy felèbredjen tudjon nyugodtan aludni. Ezèrt Nem is szoktam megvárni, hogy sirjon ìgy fel kelek sétàlgatok, majd kimegyünk a nappaliba leülök a kanapéra es úgy elalszik.Ès ehez annyira hozza szokott, hogy màr mutogat,hogy menjunk ki a nappaliba. Tudom, nagyon elrontottam. Egy kis idő múlva, ha èpp nem alszom el ülve, vissza megyünk lefekszünk. Es kb 1 óra múlva kezdődik minden elölről. Ha ülök ès rajtam fekszik, tud aludni, én szerintem vègig is aludnà az éjszakàt. De èn màr tènyleg nagyon fàradt vagyok. Szeretnèk fekve aludni.Remegek a fàradsàgtól. Úgy èrzem àllandoan làzas vagyok. A reggelek nyűgösebbek, mar 7 óra felé fel is ébred, de Ugyan úgy cipelgetem. Közbe inditom a tesójat iskolàba. Nagyon nehéz. A nappalok általaban jók szoktak lenni.jatekos,mosolygós,hisztisincs sok. Ezen is csodàlkozni szoktam, hogy birja,hogy nem faradt. Mert tényleg legtöbbször nem is làtszik rajta,hogy egy órànként ebred..de elofordul,hogy egésznap rajtam lóg. 12 utàn elalszik es kb 13:30- 14 ig alszik. Sok lehet ez a délutáni szunya? Hogy kéne, ra szoktatni, hogy ha felebred, ne menjünk ki a szobából . Maradjon az àgyaba. Nem szeretnèm tènyleg, hogy a tesójàt is zavarna, hisz neki iskola van. Most is ugy irok, hogy rajtam fekszik, alszik en ulok a kanapén. Gyerekorvost is kèrdeztem már. Az volt a válasza, ameddig jó kedèjű , es
Szépen fejlődik nincs baj. Majd leszokik ezekről. Vedőnő is ugyan ezt mondta. Segítsetek! Otleteket,tanácsokat vàrok. Köszönöm.
Az a baj, amit írtál, hogy teljesen rászoktattad erre.
Miért alszik egyáltalán veletek egy szobában az iskolás?
Rakd őt külön szobába, a kislányodat meg szokasd szintén külön ágyba.
Ez az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!