Baj ha a 3 hónapos kislányom éjszaka egyhuzamban 10 órát alszik?
Figyelt kérdés
Anyatejes szopcsizós kislányról van szó, kiegyensúlyozott, nyugodt baba, ezelőtt is cak 1szer kelt fel enni, most ez egy hete megszünt és nem kel fel2012. febr. 11. 09:25
1/3 anonim válasza:
Dehogy baj!!! Inkább örülj neki! A mi lányunk 2 hós korától átalussza az éjszakákat, bár ő tápszeres. Szóval nyugi, nincs semmi gond! :)
2/3 anonim válasza:
Örülj ezeknek az éjszakáknak. Pihend ki magad jól.
Vannak akik azt tanácsolják, hogy kelj fel fejni, ha a tejcsi miatt aggódsz.
Nekem 2 gyerekem van. Hacsak a mellem nem feszült nagyon, sohasem fejtem.
Egyébként ez az éjszakai alvás változhat is. Nálunk is előfordult mindkét gyereknél 2-3 hetes periódus, amikor átaludták az éjszakát. Aztán pedig valami miatt újra keltek és újra szopcsiztak.
3/3 anonim válasza:
Miért lenne baj??? Az én lányom is három hónapos, és tíz órát boldogan alszik. Hat hetes kora óta nem kel fel éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!