Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelenleg 3 hónapos a kicsi...

Jelenleg 3 hónapos a kicsi apuka a másik fiával elakar menni kirándulni ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Velemenyekre vagyok kivancsi vagy csak én reagálom túl? Apukának van az első házasságából 11 éves fia. Nekunk szuletett kislany jelenleg 3 honapos. A parom elakarja vinni a fiat kirandulni tengerhez uttal egyutt 4 napot nem lenne. En egyedul lennek a kislannyal. Ti erre mit szolnatok? Mi nem mehetunk veluk egyreszt meg kicsi a baba masreszt a fia nem akarja. Nem fogad el bennunket. Pedig en nyitok fele. Ha ra gondolok hogy nem lesz 4 napot velunk elkap a siras. En reagalom tul? Persze ha 1 naposakra elmegy vagy egy ejszaka nem gond mert a mamanal is van hogy ott alszanak ketten akkor mi magunk vagyunk, de 4 napig tavol? Ti mit szolnatok ehhez? Koszonom a velemenyeket :)
jún. 2. 17:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
51%

Akik itt írjátok, hogy joga van annyi időt tölteni az első gyerekével is. Nektek nem ment az értőolvasás egyébként soha? A kérdező férje konkrétan CSAK az első gyerekével foglalkozik láthatóan, a második és a feleség pedig iszonyat háttérbe szorul egy kis hisztis 11 éves kölyök miatt, aki nem sikerült megnevelni láthatóan és ő diktál. Nem a 4 nap a gond itt és szerintem a kérdező se lihegné túl, HA a hétköznapokban igen is részt venne apuka az ő életükben is korrekten és nem minden szabad percét az elsővel töltené. Picit olvasgassatok már. Nem értitek, hogy apuci egész héten vagy a fiánál van vagy dolgozik? Ergo a jelenlegi családdal konkrétan 0 kapcsolatot ápol.

Viszont kérdező, ha ez a baba előtt is így volt, akkor nagy hülyeség volt ebbe belemenni. Na, ezért vallom, hogy inkább egyedül maradnék életem végéig se érdekelne, de bizony gyerekes pasival SOHA de soha nem jönnék össze és nem is tudnám kezelni más neveletlen kis gyerekét, elfogadni pedig végképp nem, hogy nem az első vagyok és nem elsők a gyerekeim úgy, mint jelenleg a férjemnél.

jún. 2. 20:44
 22/43 anonim ***** válasza:
37%
21# vagyok. Kérdező egyébként, ha szemétség ha nem ezután kijelenteném, hogy rendben van, de mivel eddig nem vett részt az életünkben megfelelően, a 4 nap után bizony 1-2 hét szabadságot VELÜNK tölt, a kisfia pedig szépen anyánál marad addig. Ahogy az első gyereknek-aki nem bír elfogadni titeket-joga van hozzá, úgy a tiédnek is joga van az apjához utána kizárólagosan.
jún. 2. 20:46
 23/43 anonim ***** válasza:
55%
21# de latod, pozitív példa is van azért a gyerekes pasikra, pl amit én írtam. De igen, sajnos a kérdező beleválasztott :/ 17, 18, 20 voltam
jún. 2. 20:46
 24/43 anonim ***** válasza:
60%

Hat én mennek velük.

A baba 3 hónapos, mire elutaznak, lehet lenne 4-5 hónapos is.

A nagy hiszti gépnek pedig ultimátumot adnék .

Fiam, jön velünk Julika és a kistestvered is, ha tetszik jó, ha nem tetszik maradunk itthon.

Választhatsz...

Ti is ugyanolyan családja vagytok a férjednek mint a nagy gyerek.

jún. 2. 21:02
 25/43 anonim ***** válasza:
66%

En egy apahoz mentem felesegul, es fogok neki szulni (de hulye kifejezes ez) augusztusban. Nalunk ilyen nincs, hogy a gyerek parancsolgat, nekem is szot kell fogadnia, ha nalunk van.

Kerdezo, el nem tudom kepzelni, hogy a parod ezt miert, es hogy hagyhatta elfajulni. Neki ez igy oke, hogy a fia konkretan gyulol teged?? Es ez megy evek ota? Senkinek nem tunt fel, hogy ennek nem igy kellene lennie? Miert nezi ezt tetlenul? Anyukaja hol van a sztoriban? Annak sincs esze beszelgetni kisherceggel, hogy ez nem jo ut??

jún. 2. 21:20
 26/43 anonim ***** válasza:
84%
Nekem meg eléggé úgy tűnik, hogy apukának ez így teljesen jó. Lehet, hogy nem is akart másik gyereket, nem is házasok. Anyuka így akarta megfogni, hogy ha lesz közös gyerek, majd többet lesz vele. Csak nem jött be.
jún. 3. 00:16
 27/43 A kérdező kommentje:

Sajnos a nagy fianak nem lehet parcsolni (rossz neveles) az van amit ő akar, szeret gonoszkodni másokkal egy szóval problémás gyerek. Próbáltam felé nyitni de szó se lehet róla hogy egy légtérbe legyünk vele mivel akkor kitör a világháború. Az anyukájáról nem is beszélve ő még rá tesz erre 2 lapáttal ezt élvezik.

Igen akik írták azok jól látják nem a 4 nappal lenne a gond hanem azzal hogy mi este találkozunk jóformán az apukával és meg 4 nap akkor sem lenne. Így is totál egyedül vagyok a kicsire a fáradtságot màr megszoktam de az hogy este se lenne azt még nem tudom megszokni. Sőt nekem a kicsi éjjel kel 3x enni, vagy vissza alszik vagy nem es olyankor jól esik ha éjjel apuka átveszi hogy tudjak pár órácskát aludni :/ ez is nekem nagy segítség

jún. 3. 03:39
 28/43 anonim ***** válasza:
94%
De akkor a férjed neveli rosszul a gyereket, hiszen ő van vele mindig. Minek szültél, amíg nem rendeztétek ezt a helyzetet? Mióta vagytok egyáltalán együtt?
jún. 3. 05:03
 29/43 anonim ***** válasza:
82%

Minek minek? Nyilván azért szült mert azt hitte hogy majd a baba miatt többet lesz otthon apuka. Nem talált.

És itt azért jó lenne az előzményeket is tudni. Lehet nem véletlen hogy a gyerek meg az anyukája is utálja. Lehet a szeretője volt a pasasnak és miatta lépett le. Jó tudom nyilván ha menni akar úgyis megy, de egy sértett nő és kisgyerek akkor is az ellenséget fogja benne látni.

jún. 3. 06:40
 30/43 anonim ***** válasza:
48%

a fia nem akarja. Nem fogad el bennunket. Pedig en nyitok fele.

szó se lehet róla hogy egy légtérbe legyünk vele

Aha. Tudod, kérdező, sajnálom a kicsit, hogy olyan anya fogja nevelni, aki hazudozik...

jún. 3. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!