Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is megszivta ennyire...

Más is megszivta ennyire szülés után?

Figyelt kérdés

16 évesen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. 9 év után abbahagytam, mert babát akartunk. Első hónapban meg is fogant.

Azóta pedig csak küzdök.

6 hetes kontrolon a doki írt fel egy szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót. Az első 3 levél alatt végig véreztem. 2x mentem vissza ez alatt hozzá, mert szerintem marhára nem normális 12hét vérzés.

Annyi volt mindig a reakció, hogy majd beáll....

3 hónap után dokit és gyógyszert váltottam.

Ez a gyógyszer jónak bizonyult úgy a szülés utáni 9.hónapig. addigra 1x szoptattam már csak, minél kevesebbet szoptattam, annál sűrűbben jött meg.

9.hónapra 10nap vérzés, 5 nap szünet...

Doki azt mondta, ez normális.

Ismét doki váltás. Abbahagytam a szoptatást, igy gyógyszercsere. Felírta azt,amit agyerek elött 9 évig szedtem. Elkezdtem szedni,20 napig véreztem. A válasz a dokitól, majd beáll.

Aztán a 20 nap után 1 hét szünet, majd újra megjött. A 13.napon elkezdtem görcsölni, ömlött belőlem a vér,kisujjnyi alvadtvérdarabokkal. Pont vasárnap volt, ügyelet. Ott annyival elhajtottak, most váltottam gyógyszert, majd beáll.

Másnap (múlt hétfőn elmentem a dokimhoz. Megvizsgált, uh nem látja okátkiért vérzek. 14 napja. Majd elmúlik.

Adott rutascorbint. Úgy csütörtökre már nem véreztem.

Ma itt a szerda, tegnap megint megjött, most megint vérzek. Egyszerüen elegem van belőle. 3 doki,plusz az ügyelet... majd elmúlik

.. mindenkitől csak ezt hallgatom

2022. júl. 27. 16:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
87%

A pesszárium nagyon jó védekezési forma, csak bele kell jönni, meg kell tanulni használni.

Persze gondolom már próbáltad, és 8x terhes lettél mellette.

2022. júl. 27. 21:47
 32/41 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem tök jól csinálod! Áldozd fel az egészséged azért, hogy a férjednek kényelmes legyen! Több gyereket úgyse akartok, úgyhogy ezek szerint tök mindegy! ;)
2022. júl. 27. 21:51
 33/41 A kérdező kommentje:

Akkor kedves 23!

Meséld már el, hol olvastad, hogy 1 éve vérzek....

De leírom még1x a kedvedért.

6 hetes kontroll után az első szoptatás melletti tabi nem volt jó. Ott a 3 levéllel végigvéreztem.

Váltottam, BEVÁLT. Egész addig, míg már csak napi 1x nem szoptattam.

Akkor kezdtem újra vérezni. A doki, mivel mondtam, hogy már nem szoptatok, új gyógyszert írt, amit 1 hónapja és 1 hete szedek. Azóta gáz a helyzetem. Nem 1 éve 😅

2022. júl. 27. 22:03
 34/41 A kérdező kommentje:

31! Akkor használd 😉

Nekem nem tetszik... ha nem tetszik, "balesetveszélyesnek" tartom, akkor minek próbálkozzak vele?!

32!

Meséld el kérlek, hol olvastad, hogy azért akarok fogamzásgátlót szedni, hogy a férjemnek jó legyen?!

2022. júl. 27. 22:09
 35/41 anonim ***** válasza:
76%
A Kérdező lehet a 15%-os?
2022. júl. 27. 22:35
 36/41 anonim ***** válasza:
76%
35-ös: lehetséges, és ez sok mindent megmagyarázna :)
2022. júl. 27. 22:49
 37/41 anonim ***** válasza:
90%
Bocs majdnem 12 hónapja szenvedsz,ha a 9 hónaphoz hozzáadom a plusz 20 napot aztán a 13 napot és 14 napot, az nekem 1 év. A férjedért szenvedsz hisz neki nem jó a szex ha van gumi. Neked semmi nem jó, sem óvszer,sem pesszárium akkor old meg... más nem járt így mert más akkor szünetet tart a gyógyszerben.
2022. júl. 27. 22:59
 38/41 anonim ***** válasza:
89%
Hát akkor ne szexeljetek, ha semmi nem jó, amit eddig írtak.
2022. júl. 27. 23:31
 39/41 anonim ***** válasza:
91%
A farkas módszert próbáltátok már? A férfi ül a lyuk mellett és vonyít.
2022. júl. 28. 02:28
 40/41 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is a gyógyszer a hibás. Szülés előtt szedtem, semmi baj nem volt belőle, aztán mikor szülés után elkezdtem (olyat amit szoptatás mellett lehet), megjött a levél közepénél is meg utána is. Ráadásul brutálisan erős volt. 2 hónapot próbálkoztam, aztán abbahagytam. Nekem ennyit nem ér meg hogy ennyire erőltessem mikor egyértelműen látszik hogy nem bírja a szervezetem. Abbahagytam, azóta teljesen normális a vérzésem (talán 1 vagy 2 ciklus még kellett hogy helyreálljon).

Szóval igen más is volt így. Csak más nem ragaszkodik ennyire a gyógyszerhez. Mi óvszert használtunk eleinte, most megszakítás ( nem gond ha becsúszik a baba). Szóval én is azt tudom tanácsolni, hogy hagyd abba a gyógyszert és legyél egy kicsit nyitottabb egyéb módszerekre.

2022. júl. 28. 05:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!