Más is megszivta ennyire szülés után?
16 évesen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. 9 év után abbahagytam, mert babát akartunk. Első hónapban meg is fogant.
Azóta pedig csak küzdök.
6 hetes kontrolon a doki írt fel egy szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót. Az első 3 levél alatt végig véreztem. 2x mentem vissza ez alatt hozzá, mert szerintem marhára nem normális 12hét vérzés.
Annyi volt mindig a reakció, hogy majd beáll....
3 hónap után dokit és gyógyszert váltottam.
Ez a gyógyszer jónak bizonyult úgy a szülés utáni 9.hónapig. addigra 1x szoptattam már csak, minél kevesebbet szoptattam, annál sűrűbben jött meg.
9.hónapra 10nap vérzés, 5 nap szünet...
Doki azt mondta, ez normális.
Ismét doki váltás. Abbahagytam a szoptatást, igy gyógyszercsere. Felírta azt,amit agyerek elött 9 évig szedtem. Elkezdtem szedni,20 napig véreztem. A válasz a dokitól, majd beáll.
Aztán a 20 nap után 1 hét szünet, majd újra megjött. A 13.napon elkezdtem görcsölni, ömlött belőlem a vér,kisujjnyi alvadtvérdarabokkal. Pont vasárnap volt, ügyelet. Ott annyival elhajtottak, most váltottam gyógyszert, majd beáll.
Másnap (múlt hétfőn elmentem a dokimhoz. Megvizsgált, uh nem látja okátkiért vérzek. 14 napja. Majd elmúlik.
Adott rutascorbint. Úgy csütörtökre már nem véreztem.
Ma itt a szerda, tegnap megint megjött, most megint vérzek. Egyszerüen elegem van belőle. 3 doki,plusz az ügyelet... majd elmúlik
.. mindenkitől csak ezt hallgatom
Vannak más módszerek is, nem csak óvszer és tabletta. Ha férjed utálja a gumit, miért nem ő kötteti el magát?
Külföld... Ausztria és Szlovákia nincs olyan messze, megérné rászánni ezt az 1 napot. Nem bírja a szervezeted a tablettát, előfordul. Sok minden változott most benned, ez tuti. Adj neki időt, vagy engedd el örökre.
Én egyre jobban nem csodálkozok, hogy itt tart az ország, ahol tart... ennyi értetlen embert bakker.
Akkor utoljara leírom. Nem tanácsért, kioktatásért stb jöttem ide. Szimplán kíváncsi voltam, ven e sorstársam, akire igy hatott egy gyógyszerváltás.
Leírom, hogy nem gumizunk. Errebkommentek tucatjai, hogy márpedig azt kellene. Leíron, hogy nem fogok külföldre menni műtetre. És csak leírja, hogy de menjek. 🤦♀️
Most komolyan? Szerintetek, mert ezt ide leírtátok név nélkül, majd megváltoztatom a véleményem. Hogyne....
Leírtam, a hormonjaimmal minden oké. Ki lett vizsgálva. És csak leírja, hormonbajom van....
2 azaz kettő komment volt, amit köszönök. Akik megértették mit akarok. Elég szar arány.
23!
Ne haragudj, hogy engem a férjem is érdekel 🤣
A hormonmentes.hu-n találsz néhány másféle alternatívát.
De kérdezhetsz tanácsot Jankától is, segíteni fog.
Jól értettem, hogy több gyereket semmi szín alatt nem szeretnél? Hát akkor nagyon egyszerű a szituáció. Abbahagyod a fogamzásgátlót, mert ennyi ideig ha hiszed ha nem nem egészséges szedni. Miket nézett a vérképen? Küret volt a vérzés miatt?
De nem is ez a lényeg hagyd a gyógyszert, a férjed szépen menjen be a legközelebbi olyan orvosi intézménybe, ahol elkötik. Voálá meg van oldva. Nem kell óvszert használni, annyit vagytok együtt amennyit akartok, és tuti nem leszel terhes. Hagy a testednek időt, hogy rendezze a ciklust, mert ezt elolvasva csak azt látom, hogy össze vissza ilyen-olyan hormontartalmú készítményeket szedsz, állandóan vérzel (ennyi szutyok mellett nem csodálom). Ha nem akartok már gyereket ez az ideális védekezési forma, nem lesz benned spirál, semmi gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!