Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is megszivta ennyire...

Más is megszivta ennyire szülés után?

Figyelt kérdés

16 évesen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. 9 év után abbahagytam, mert babát akartunk. Első hónapban meg is fogant.

Azóta pedig csak küzdök.

6 hetes kontrolon a doki írt fel egy szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót. Az első 3 levél alatt végig véreztem. 2x mentem vissza ez alatt hozzá, mert szerintem marhára nem normális 12hét vérzés.

Annyi volt mindig a reakció, hogy majd beáll....

3 hónap után dokit és gyógyszert váltottam.

Ez a gyógyszer jónak bizonyult úgy a szülés utáni 9.hónapig. addigra 1x szoptattam már csak, minél kevesebbet szoptattam, annál sűrűbben jött meg.

9.hónapra 10nap vérzés, 5 nap szünet...

Doki azt mondta, ez normális.

Ismét doki váltás. Abbahagytam a szoptatást, igy gyógyszercsere. Felírta azt,amit agyerek elött 9 évig szedtem. Elkezdtem szedni,20 napig véreztem. A válasz a dokitól, majd beáll.

Aztán a 20 nap után 1 hét szünet, majd újra megjött. A 13.napon elkezdtem görcsölni, ömlött belőlem a vér,kisujjnyi alvadtvérdarabokkal. Pont vasárnap volt, ügyelet. Ott annyival elhajtottak, most váltottam gyógyszert, majd beáll.

Másnap (múlt hétfőn elmentem a dokimhoz. Megvizsgált, uh nem látja okátkiért vérzek. 14 napja. Majd elmúlik.

Adott rutascorbint. Úgy csütörtökre már nem véreztem.

Ma itt a szerda, tegnap megint megjött, most megint vérzek. Egyszerüen elegem van belőle. 3 doki,plusz az ügyelet... majd elmúlik

.. mindenkitől csak ezt hallgatom

2022. júl. 27. 16:31
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
64%

Azt nem hallottad még senkitől, hogy hagyd a fenébe a gyógyszert?

Ez van, ha beavatkozol.

Nézd meg, hogy milyen nélküle!

2022. júl. 27. 16:34
 2/41 A kérdező kommentje:

Eddig mindenki azt mondta, szedjem tovább. Ha abbahagyom, kis idő után ujrakezdem, ugyan ez lesz.

És lényegében ez az egy fogamzásgátlási mód ami nekünk szóba jöhet.

2022. júl. 27. 16:35
 3/41 anonim ***** válasza:
84%

OLYAN NINCS, hogy "ez az egy fogamzásgátlási mód ami nekünk szóba jöhet"!

Ha ennyire vérzel, akkor eleve nem sok szex lehetséges, másrészt fertözésveszélyes, harmadszor meg elég komolyan megbetegszel ennyi vérveszteség mellett.

Egy idö múlva rájöttök, hogy VAGY kerestek más megoldást, VAGY akár belehalsz a betegségekbe, amiket így beszerzel.

2022. júl. 27. 16:41
 4/41 anonim ***** válasza:
97%

Pedig nekem is az volt az első gondolatom, hogy lehet hogy jó pár hónapig szüneteltetned kéne a gyógyszert, hogy kiürüljön minden a szervezetdböl, beálljon a menstruációd, és akkor laborvizsgálat után megtalálni a megfelelő gyógyszert.

Esetleg spirál?

Kitartás!

2022. júl. 27. 16:43
 5/41 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nincs más mód, ami bejön...

Emellett hol olvastad, hogy vérzés alatt szexelünk?!

Ha hiszed ha nem, nem csináljuk akkor.

Emellett nem kell aggódni, nem vézetem még el.

Csak hasonló tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem ilyen "megmondóemberekre"

2022. júl. 27. 16:44
 6/41 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szedtem semmit. Nem is véreztem ennyi ideig. Hagyd abba a szedését és használjatok óvszert mi is ezt tesszük.
2022. júl. 27. 16:46
 7/41 anonim ***** válasza:
88%

Konkrétan az eddigi termékeny éveid 99 %-ban elnyomtad a természetes ciklusod, felülírtad hormonálisan.. és még csodálkozol, hogy semmi nem működik?

Más ennek a töredékrészéért kivágná a gyógyszert a francba és keresne más alternatívát.

2022. júl. 27. 16:47
 8/41 anonim ***** válasza:
17%
egyszer kellene végig szedned min. egy dobozzal (3 hónap) és valószínűleg a kövi 1-2 ciklus után beállna.
2022. júl. 27. 16:51
 9/41 A kérdező kommentje:

Azt olvassa valaki, hogy ez az 1 fogamzásgátló mód,ami beválik nálunk?!

9 évig jó volt. Semmit nem irt felül. Ahogy terveztük, a gyerekünk is megszületett

Én csak szeretnék normálisan visszatérni a gyógyszerhez, szedni amíg be nem üta klimax és ennyi

2022. júl. 27. 16:52
 10/41 A kérdező kommentje:

8!

Köszönöm válaszod!

Az első gyógyszerből 3 levéllel szedtem végig. A második gyógyszerből 6 levéllel szedtem ami jó volt, a 7.levélnél kezdődött a vérzés.

Most azota erősebb gyógyszert szedek, 1 levéllel vegigszedtem, 1 hét szünet, majd most ismét 1 hét gyógyszernél tartok.

2022. júl. 27. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!