20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
Szerinted a kérdezőnek van pénze hollandiai magánkórházra? Egy megveszekedett vasa sincs, a munkahelyéről kirúgták, a pasija otthagyta, nincs hova mennie. Hollandiáig el sem jutna. Ez a gyerek sajna meg fog születni, és minimum 4 ember élete helyből el lesz b****szva, a kérdezőé, a pasijáé, az anyjáé, és végül, de nem utolsósorban a gyereké. Szar ügy.
N
A pasidnak ugyanolyan gyereke, mint neked. A kérdező pasijáról miért nem írod, hogy akkor vállaljon gyereket, ha hajlandó is gondoskodni róla, nem tolja át egy az egyben az egész felelősséget a másik szülőre? Ketten hozták össze, kettejük dolga gondoskodni róla
Igen. Csakhogy értelmesék úgy gondolkodnak hogy bármi történjen egyedül is fel tudjam nevelni, ne szoruljak más pénzére vagy támogatására. És hol olvastad hogy a pasi is akarta a gyereket? Őszintén akarta?
Mennyi rosszindulatú válaszoló...undorító 🤢
Utólag könnyű magas lóról pofázni.
A kedves apuka ugyan úgy felelős a babáért és nem ussza meg a gyerektartást sem. Ha feketén dolgozik se.
A főnököd pereld be, terhesen ahogy írták nem rúghat ki.
Anyukád felajánlotta, hogy segít. Ha jóba vagytok, akkor menj oda. Nem hinném, hogy jó egy anyaotthonba szenvedni.
Boltokba is van pl munka gyerekes anyukáknak...hülye duma, hogy nincs...ahogy itt valaki írta. Más szülő is dolgozik.
Amúgy meg nem minden nagyszülőnek gond a gyereke meg az unoka. Anyám szinte minden hétvégén vinné lányomat.
A rosszindulatú emberekkel nem kell foglalkozni...károgjanak csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!