Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 anonim ***** válasza:
23%

Szerinted a kérdezőnek van pénze hollandiai magánkórházra? Egy megveszekedett vasa sincs, a munkahelyéről kirúgták, a pasija otthagyta, nincs hova mennie. Hollandiáig el sem jutna. Ez a gyerek sajna meg fog születni, és minimum 4 ember élete helyből el lesz b****szva, a kérdezőé, a pasijáé, az anyjáé, és végül, de nem utolsósorban a gyereké. Szar ügy.

N

2021. dec. 24. 15:38
 82/145 anonim ***** válasza:
27%

A pasidnak ugyanolyan gyereke, mint neked. A kérdező pasijáról miért nem írod, hogy akkor vállaljon gyereket, ha hajlandó is gondoskodni róla, nem tolja át egy az egyben az egész felelősséget a másik szülőre? Ketten hozták össze, kettejük dolga gondoskodni róla

Igen. Csakhogy értelmesék úgy gondolkodnak hogy bármi történjen egyedül is fel tudjam nevelni, ne szoruljak más pénzére vagy támogatására. És hol olvastad hogy a pasi is akarta a gyereket? Őszintén akarta?

2021. dec. 24. 15:43
 83/145 anonim ***** válasza:
75%
#83 Nem védekezett, tehát akarta. Tököm kivan ezzel a gyakoris hozzászólással, hogy férfinak nem kötelező tudni, hogy védekezés nélküli dugásból gyerek lehet.
2021. dec. 24. 15:58
 84/145 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként még mindig nem kaptunk választ arra hogy közös megegyezés volt e a gyerek, vagy csak becsúszott, ő pedig önfejűen megtartotta..
2021. dec. 24. 16:00
 85/145 anonim ***** válasza:
72%
84es ennyi erővel a kérdező se védekezett tehát neki is ugyan annyira kell megoldani a gyerek életét mint a pasijának. Nekik kettőjüknek 50-50%ban. Nem a nagyszülőknek
2021. dec. 24. 16:04
 86/145 anonim ***** válasza:
75%
#84 Az sem kizárt hogy a kérdező szedett fogamzásgátlót. Csak nem pontosan az előírtak szerint
2021. dec. 24. 16:23
 87/145 anonim ***** válasza:
77%
87es ha nem pontosan az előírtak szerint, akkor nem védekezett. Ennyi erővel az is lehet hogy a pasi húzott gumit csak kiszakadt.
2021. dec. 24. 17:19
 88/145 anonim ***** válasza:
25%
Miért nem mentél időben abortuszra?
2021. dec. 24. 17:45
 89/145 anonim ***** válasza:
34%

Mennyi rosszindulatú válaszoló...undorító 🤢

Utólag könnyű magas lóról pofázni.

A kedves apuka ugyan úgy felelős a babáért és nem ussza meg a gyerektartást sem. Ha feketén dolgozik se.

A főnököd pereld be, terhesen ahogy írták nem rúghat ki.

Anyukád felajánlotta, hogy segít. Ha jóba vagytok, akkor menj oda. Nem hinném, hogy jó egy anyaotthonba szenvedni.

Boltokba is van pl munka gyerekes anyukáknak...hülye duma, hogy nincs...ahogy itt valaki írta. Más szülő is dolgozik.

Amúgy meg nem minden nagyszülőnek gond a gyereke meg az unoka. Anyám szinte minden hétvégén vinné lányomat.

A rosszindulatú emberekkel nem kell foglalkozni...károgjanak csak!

2021. dec. 24. 19:43
 90/145 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is mindig azt mondta az anyám, hogy csak akkor vállalj gyereket, ha azt teljesen egyedül is feltudod nevelni. Na pont, hogy ez a gondolkodásmód hibás és kiskaput hagy a heréknek. A kedves hím ugyan úgy felelősséggel tartozik a gyerekért. Ha nem akar gyereket húzzon gumit. Semmi másra nem kötelezheti a nőt. Ha abortuszra megy sem hisztizhet, ha megtarja meg igenis tessék kivenni a részét a gyerekből. Azért, mert nem akarja vállalni a here a felelősséget, mert nem ő hordja ki, még ő is a részese. Remélem hamarosan szigorúan szabályozzák végre a herék felelősségvállalását. (Ezekre a véglényekre a férfi kifejezés nem illik).
2021. dec. 24. 21:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!