Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
 91/145 anonim ***** válasza:
68%
91es ha egy ilyen férfit herének hívsz akkor hogy hívod a nőt aki eszetlenül a semmire felcsináltatja magát majd a szüleinek kell eltartani őket? Inkubátornak? Hiszen ő csak kihordja az anyagi felelősség másé.
2021. dec. 25. 06:38
 92/145 anonim ***** válasza:
71%
90es van különbség a minden hévége meg a nyakára szaporodik között
2021. dec. 25. 06:39
 93/145 anonim ***** válasza:
14%

72es neked nagy baj van a rendszerbe. Az 55ös választ teljesen kiforgattad. Szánalom!

És igen rengeteg itt az olyan ember aki full kretén és nem érti meg csak a saját magáét.

2021. dec. 25. 06:43
 94/145 anonim ***** válasza:
37%

Senki nem mondta,hogy öregedjen meg az anyjánál meg élősködjön.

Ez az abortuszos hozzászóló meg süllyedjen el!!!

Igenis sokan élnek együtt szülővel, nagyszülővel. Családok is. Nincs ebben semmi rossz. És nem a lehúzás. Anyukám is szeretné ,ha oda költöznénk a családi házba. Viszont mi külön kis otthont építettünk" ki magunknak. Szerencsére az én párom partner és várjuk a gyerekünket.

EMBEREK!Nem kéne mindig olyan negatívnak és rosszindulatúnak lenni!

2021. dec. 25. 06:48
 95/145 anonim ***** válasza:
59%

95ös ez nem negatívság, ez realitás. Ismerősi körben azt látom hogy aki a szülő nyakára szül, ott megromlik a kapcsolat 70%ban. Eltérő nevelési elvek, saját akarat rákényszerítése a másikra, kialvatlanság(az anyának és a nagyszülőnek is) kevés nagyszülő tolerálja hosszútávon ha kialvatlanul kell dolgozni menni az unoka miatt.

Mondjuk nem mindegy hogy egy 6 szobás házban, esetleg külön lakrészben élnének 4en vagy másfél szobás panelban ugyanennyien.

2021. dec. 25. 07:09
 96/145 anonim ***** válasza:
29%

93.

Én 4 évig laktam otthon, anyám szerette volna, ha haza megyek gyerekkel. Apámmal is jobb lett lányomnak köszönhetően pl a kapcsolat.

A lányom most 7 éves.

2021. dec. 25. 07:40
 97/145 anonim ***** válasza:
78%

Olyan nincs, hogy lemond. PErsze, megteheti hogy nem fogllakozik vele, de gyt-t fizetnie kell.

Anyudéknak meg valahol igazuk van, mert ha gyereket tudtatok csinálni, illik eltartani - vagy nem szülni a semmire.

(Tudom, kiszakadt a gumi :D)

2021. dec. 25. 08:59
 98/145 anonim ***** válasza:
65%
miután megtudta a főnököm hogy várandós vagyok elbocsájtott - jó, hogy a törvények szerint ezt nem teheti meg :D
2021. dec. 25. 09:00
 99/145 anonim ***** válasza:
83%
Sok mindent nem tehetnének meg, mégis megteszik.
2021. dec. 25. 09:03
 100/145 anonim ***** válasza:
18%
És ha véletlen balesetből terhes lesz,és a férfi nem akarja,akkor is a férfi 100%-os felelőssége,pénzügyileg is. Pedig qvára joga van hozzá,hogy ne tartsa meg a nő.
2021. dec. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!