20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
72es neked nagy baj van a rendszerbe. Az 55ös választ teljesen kiforgattad. Szánalom!
És igen rengeteg itt az olyan ember aki full kretén és nem érti meg csak a saját magáét.
Senki nem mondta,hogy öregedjen meg az anyjánál meg élősködjön.
Ez az abortuszos hozzászóló meg süllyedjen el!!!
Igenis sokan élnek együtt szülővel, nagyszülővel. Családok is. Nincs ebben semmi rossz. És nem a lehúzás. Anyukám is szeretné ,ha oda költöznénk a családi házba. Viszont mi külön kis otthont építettünk" ki magunknak. Szerencsére az én párom partner és várjuk a gyerekünket.
EMBEREK!Nem kéne mindig olyan negatívnak és rosszindulatúnak lenni!
95ös ez nem negatívság, ez realitás. Ismerősi körben azt látom hogy aki a szülő nyakára szül, ott megromlik a kapcsolat 70%ban. Eltérő nevelési elvek, saját akarat rákényszerítése a másikra, kialvatlanság(az anyának és a nagyszülőnek is) kevés nagyszülő tolerálja hosszútávon ha kialvatlanul kell dolgozni menni az unoka miatt.
Mondjuk nem mindegy hogy egy 6 szobás házban, esetleg külön lakrészben élnének 4en vagy másfél szobás panelban ugyanennyien.
93.
Én 4 évig laktam otthon, anyám szerette volna, ha haza megyek gyerekkel. Apámmal is jobb lett lányomnak köszönhetően pl a kapcsolat.
A lányom most 7 éves.
Olyan nincs, hogy lemond. PErsze, megteheti hogy nem fogllakozik vele, de gyt-t fizetnie kell.
Anyudéknak meg valahol igazuk van, mert ha gyereket tudtatok csinálni, illik eltartani - vagy nem szülni a semmire.
(Tudom, kiszakadt a gumi :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!