20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
Azért kíváncsi lennék hogy fordított esetben mit szólnának a nők.
Tegyük fel hogy nőként a hátad közepére sem kellene egy gyerek, de megtörténik a baj, a védekezés ellenére teherbe esel pl egy alkalmi kapcsolatból.
Viszont olyan törvény lenne hogy az abortuszhoz a vér szerinti apa beleegyezése is kellene, ő viszont megtartaná a gyereket ezért nem csinálják meg az abortusz, kénytelen vagy kihordani és megszülni.
Elkerül az apához a gyerek, mert neked a karriered és a tanulás miatt nincs energiád/időd gyereket nevelni, meg amúgy is kb 10 évvel későbbre tervezted. Plusz fizetned kell a gyerektartást kb 18 éven át.
Ugye hogy nektek sem tetszene ez a felállás?!
Ezért mondom, ha lenne ilyen törvény, nektek sem tetszene.
De nincs ilyen törvény
Csakhogy ez nem ugyanaz, mert a nőt teszi tönkre.
Az lenne kb hasonló, ha még nagyon korán kivennék a nőből, betennék valami műméh cuccba, és abba nőne apucinak. És ez is csak megközelítőleg, mert egy orvosi beavatkozás itt is befigyel. Apa szerepe meg csak egy spricc volt.
102es gumi csak akkor lyukad ki ha a férfi bénán húzza föl.(persze ha jó minőségű és nem járt le a szavideje) Ha pharmatexet és gumit is használtok a teherbe esés esélye kb zéró.
Tegyük fel, esetleg megtörténik, rögtön elviszed a nőt orvoshoz, és ott állsz mellette míg beveszi az esemény utánit. Ezek után kb 0% az esély a terhességre.
Ha ezeket nem teszed meg, vagy a nőre bízod a fogamzásgátlást, akkor bizony a te hibád is ha terhes lesz és igen is fizessél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!