Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
 101/145 anonim ***** válasza:
29%

Azért kíváncsi lennék hogy fordított esetben mit szólnának a nők.

Tegyük fel hogy nőként a hátad közepére sem kellene egy gyerek, de megtörténik a baj, a védekezés ellenére teherbe esel pl egy alkalmi kapcsolatból.

Viszont olyan törvény lenne hogy az abortuszhoz a vér szerinti apa beleegyezése is kellene, ő viszont megtartaná a gyereket ezért nem csinálják meg az abortusz, kénytelen vagy kihordani és megszülni.

Elkerül az apához a gyerek, mert neked a karriered és a tanulás miatt nincs energiád/időd gyereket nevelni, meg amúgy is kb 10 évvel későbbre tervezted. Plusz fizetned kell a gyerektartást kb 18 éven át.

Ugye hogy nektek sem tetszene ez a felállás?!

2021. dec. 25. 13:32
 102/145 anonim ***** válasza:
41%
A férfi esetében nem akarom- nem akarom kérdése, mivel a nő teste. Ő viseli a testi és lelki következményeit is az abortusznak. Ok, hogy testi következménye nem nagyon van ma már, lelki következménye meg változó. Van akit egyáltalán nem visel meg van akit viszont nagyon. Senki nem kényszeríthető abortuszra. Szóval a "nem akarom"-ot akkor kell eldönteni, amikor lefekszenek, akkor kell mérlegelni. Továbbra is azt mondom lehet gumit húzni. Persze vannak aljas nők, akik azt hazudják szedik a tablettát közben tényleg nem, de ez van. Egy normális kapcsolatban nem hazudozunk egymásnak. Szóval, ha a férfi nem akar potya gyereket, akkor húzzon gumit ne bízza a nőre a védekezést.
2021. dec. 25. 13:37
 103/145 anonim ***** válasza:
61%
102 Amíg a nő teste addig ő dönt a kedves férfi meg alkalmazkodik és ezt elfogadja. Amúgy meg sok abortusz mögótt egy here áll, aki lelépett, nem kért a gyerekből. Amúgy meg Lengyelországban is mocskos herék döntöttek a nők életéről, turkálnak a méhükben az abortusz tilalomnál.
2021. dec. 25. 13:40
 104/145 anonim ***** válasza:
75%
103-nál még lemaradt, hogy természetesen a szülésnek és terhességnek is. Szóval a nő koga dönteni heréknek meg alkalmazkodni. Ha ezt nem akarja akkor óvszer. Ilyen egyszerű.
2021. dec. 25. 13:42
 105/145 anonim ***** válasza:
31%

Ezért mondom, ha lenne ilyen törvény, nektek sem tetszene.

De nincs ilyen törvény

2021. dec. 25. 13:50
 106/145 anonim ***** válasza:
76%

Csakhogy ez nem ugyanaz, mert a nőt teszi tönkre.

Az lenne kb hasonló, ha még nagyon korán kivennék a nőből, betennék valami műméh cuccba, és abba nőne apucinak. És ez is csak megközelítőleg, mert egy orvosi beavatkozás itt is befigyel. Apa szerepe meg csak egy spricc volt.

2021. dec. 25. 14:10
 107/145 anonim ***** válasza:
4%

102es gumi csak akkor lyukad ki ha a férfi bénán húzza föl.(persze ha jó minőségű és nem járt le a szavideje) Ha pharmatexet és gumit is használtok a teherbe esés esélye kb zéró.

Tegyük fel, esetleg megtörténik, rögtön elviszed a nőt orvoshoz, és ott állsz mellette míg beveszi az esemény utánit. Ezek után kb 0% az esély a terhességre.

Ha ezeket nem teszed meg, vagy a nőre bízod a fogamzásgátlást, akkor bizony a te hibád is ha terhes lesz és igen is fizessél.

2021. dec. 25. 14:13
 108/145 anonim ***** válasza:
81%
A kábé zéró nem zéró. Egyetlen zéró, ha nem dugnak.
2021. dec. 25. 14:17
 109/145 anonim ***** válasza:
20%
109es ennyi erővel az se zéró mivel a csaj megszerezheti a pasi spermáját és felteheti magának :-D
2021. dec. 25. 14:39
 110/145 anonim ***** válasza:
85%
Na akkor ezek a beszari pasik kezdjenek pasikkal...semmi kockázat.
2021. dec. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!