20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
sajnálom higy ilyen helyzetbe kerültél, de már ott van a pocakodban a gyereked, neki te leszel a világ, és ha már ott van kiválasztott téged.
Anyud ha segíteni akar, és vár annak örülj, itt a gyakori kérdéseken mindenki tökéletes és sose hibázik a kiszakadt óvszerről nem halott .
szerintem hibáztál , de meglátod, az a gyerek akit majd megszülsz nagyon fog szeretni, és miután munkába álsz össze tudod magad szedni.
61
én meg a nagyszülőket sajnálom akik tarthatják őket, dolgozhatnak életük végéig értük
Ha örökbe adnád a babát, akkor keresd fel a Gólyahír egyesületet (06-80-203-923). Mindenben segítenek, diszkréten intézik az örökbeadással kapcsolatos dolgokat. Van saját védőnőjük, ha kell, akkor szállást is adnak, ameddig meg nem születik a baba. Nem állami gondozásba ("árvaházba") fog kerülni, hanem egy olyan párhoz vagy családba, akinek nem lehet saját gyereke.
Ha megtartanád és felnevelnéd, akkor pedig keresd fel a lakóhelyed szerint illetékes védőnőt. Neki is az a dolga, hogy mindenben segítsen, ami a terhességgel, gyerekneveléssel kapcsolatos. Akár a gyessel és egyéb támogatásokkal, anyaotthonnal vagy egyéb szálláslehetőségekkel kapcsolatosan is tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!