Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/145 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd rá az ilyenekre kérdező. Mindig a nőkre köpködnek. Mert csak akkor jó egy nő ha azt teszi amit a herék akarnak. (Az ilyenek nem férfiak). Amúgy, ha egy nő lép le, akkor egyből szaladnak segíteni az apukának, kb. máglyán égetnék el a nőt, de ha egy férfi, akkor megveregetik kb. a vállát, meg kimagyarázzák, hogy jaj hát szegénynek nem volt való a családosdi. Persze a nő akkor is hibás, ha megtartja, akkor is ha nem, meg jön a duma, hogy miért nem védekeztél. Elfelejtik, hogy a védekezés 2 emberes még mindig. De ha meg azt mondják a nők, lehet gumit húzni, megy a hiszti. Ja, hogy a nő kockáztasson meg.mérgezze magát a szent herékért. Meg jön a másik duma, hogy egy nő magának szül, aztán ha a nők félnek, hogy úhy járnak, mint mondjuk te, és egyre kevesebben vállalnak gyereket, akkor meg megint a hiszti és a mutogatás, hogy jaj fogy a magyar...A párod egy féreg, ráadásul nem 3 hónapos kapcsolatra tartottad meg a gyereket. Szóval aki téfed saraz, 1 hímsoviniszta incel here vagy egy megkeseredett vénülő nő, aki a kutyának sem kell.
2021. dec. 23. 23:20
 22/145 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy kérdező, terhesen nem rugghat ki. Ezért fel is jelentheted, meg is nyernéd a munkaügyi pert.
2021. dec. 23. 23:21
 23/145 anonim ***** válasza:
80%
Na már megint a savazás. Ha fiatalon szúlsz az a baj, ha idősebben az, ha szülsz az, ha nem akarsz az...
2021. dec. 23. 23:22
 24/145 A kérdező kommentje:

#26 köszönöm szépen jól esett most ezt olvasni. Van igazság benne.

#27 gondolkoztam rajta tovább megyek ebben a dologban.

2021. dec. 23. 23:23
 25/145 anonim ***** válasza:
77%

Itt nem az a baj, hogy szült egy nő. Hanem 20 évesen, pénz, lakás nélkül, 2éves kapcsolat után. Szerinted ez a felelős magatartás egy anyától? Nem csak a saját életét tette tönkre a meggondolatlanságával hanem a gyerekét is rettentően megnehezítette. Mindezek mellett nem tudja mit kéne tenni, nem ismeri a jogait, nem tudja, hogy az apának gyerektartási fizetési kötelezettsége van. Ugyan ennyire gondolta át a gyerekvállalást...

Érted te ezt? Nem hiszem. Vagy csak odáig látsz, hogy "here" meg "hímsoviniszta"?

2021. dec. 23. 23:26
 26/145 anonim ***** válasza:
94%
Anyukád tudja már, hogy mi történt veled? Ha igen, mit mondott? Ha nem, sürgősen mondd el neki. Most hol élsz? Mindenképp költözz haza, ez az egyetlen megoldás jelen pillanatban, mert még te magad is nagyon fiatal vagy egy kisbabához egyedülálló anyaként. Támogatásra van szükséged minden tekintetben. Miért nem a szüleidnél vagy most? Mindjárt szenteste....
2021. dec. 23. 23:34
 27/145 A kérdező kommentje:

#31 Igen elmondtam anyukámnak haza vár. Jelenleg barátnőmnél vagyok.

Viszont nem szívesen szülnék anyukám nyakára. Neki is megvan a baja. Szerintem pont nem hiányzik neki még ez is.

Próbálok mindent meglenni hogy megoldjam.

2021. dec. 23. 23:36
 28/145 anonim ***** válasza:
87%
A "nem szívesen szülnék anyukám nyakára" csak egy szólás mondás, amit az idősek mondogatnak, és egy csomószor hallottad, most pedig megpróbálsz e szerint élni. Szuper, hogy hazavár. Élj a lehetőséggel, és menj haza mielőbb. Anyukádnak is biztosan vannak problémái, de ha te nem mész haza és kiteszed magad és az unokádnak a bizonytalanságnak, az egy normális szülő felfogásában +1 óriási probléma. Ha jó szülő, megnyugtatja, hogy ott vagy ebben a helyzetben. A többit pedig majd otthonról szép lassan elintézed... és közben te is tudsz segíteni anyukádnak az ő problémáiban adott esetben. Hallgass rám és rá. Menj haza, vagy akár el is veszítheted a babád... A fiú szülei hogy állnak a szakításhoz?
2021. dec. 23. 23:44
 29/145 anonim ***** válasza:
93%

“ Nem vagyok táppénzen, miután megtudta a főnököm hogy várandós vagyok elbocsájtott így beugros munkát vállaltam jelenleg”

Akkor ünnepek után battyogj be a kormányhivatalba és kérj jogi segítséget, mert nem rúghatott volna ki a főnököd.

Remélem, annyi eszed volt, hogy nem közös megegyezést írtál alá

2021. dec. 23. 23:47
 30/145 A kérdező kommentje:

Igazad van.

A párom szülei mellette állnak azzal jöttek jobb ha tudom hogy a gyermekemet nem nálam fogják elhelyezni hanem páromnál mert ő legalább dolgozik folyamatosan.

2021. dec. 23. 23:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!