20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
#26 köszönöm szépen jól esett most ezt olvasni. Van igazság benne.
#27 gondolkoztam rajta tovább megyek ebben a dologban.
Itt nem az a baj, hogy szült egy nő. Hanem 20 évesen, pénz, lakás nélkül, 2éves kapcsolat után. Szerinted ez a felelős magatartás egy anyától? Nem csak a saját életét tette tönkre a meggondolatlanságával hanem a gyerekét is rettentően megnehezítette. Mindezek mellett nem tudja mit kéne tenni, nem ismeri a jogait, nem tudja, hogy az apának gyerektartási fizetési kötelezettsége van. Ugyan ennyire gondolta át a gyerekvállalást...
Érted te ezt? Nem hiszem. Vagy csak odáig látsz, hogy "here" meg "hímsoviniszta"?
#31 Igen elmondtam anyukámnak haza vár. Jelenleg barátnőmnél vagyok.
Viszont nem szívesen szülnék anyukám nyakára. Neki is megvan a baja. Szerintem pont nem hiányzik neki még ez is.
Próbálok mindent meglenni hogy megoldjam.
“ Nem vagyok táppénzen, miután megtudta a főnököm hogy várandós vagyok elbocsájtott így beugros munkát vállaltam jelenleg”
Akkor ünnepek után battyogj be a kormányhivatalba és kérj jogi segítséget, mert nem rúghatott volna ki a főnököd.
Remélem, annyi eszed volt, hogy nem közös megegyezést írtál alá
Igazad van.
A párom szülei mellette állnak azzal jöttek jobb ha tudom hogy a gyermekemet nem nálam fogják elhelyezni hanem páromnál mert ő legalább dolgozik folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!