Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/145 anonim ***** válasza:
91%
Nem úgy volt, hogy nem akarja őket? Most megint ellent mondasz magadnak.
2021. dec. 23. 23:49
 32/145 anonim ***** válasza:
88%
Ha van fedél a fejed felett, el tudod látni a babát, nincs az az Isten, hogy elvegyék tőled. Egy újszülött minden esetben az anyához kerül, ha ő alkalmas a nevelésére. Ezen ne aggódj, nettó bullshit, amivel a fiú szülei riogatnak. Már ha hazamész... mert ha nem, tényleg elvehetik tőled...
2021. dec. 23. 23:54
 33/145 A kérdező kommentje:

#36 azt írtam le amit a párom családja mondott nekem.

#37 Haza fogok menni.

2021. dec. 23. 23:57
 34/145 anonim ***** válasza:
75%

Mindenképp jelentsd fel a munkahelyed. A volt párodtól pedig a gyerektartás az alap, nincs semmilyen kibúvó,sőt megkockáztatom hogy még asszonytartást is lehetne rajta követelni egy jó ügyvéd segítségével, azt hiszem 1 év együttélés és gyerek után van rá lehetőség.

És a lényeg hogy sztem próbáld valahogy ne olyan komolyan venni a dolgokat és nem stresstelni, a végén minden meg fog oldódni, nagyon fiatal vagy még, előtted az élet.

2021. dec. 24. 00:26
 35/145 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező is hibás, de a baj már megtörtént. Attól, hogy itt mindennek lehordjátok, a probléma nem oldódik meg. Tanácsot kért, nem leb****szást. Én is felelőtlenségnek tartom 20 évesen becsúszott gyereket megtartani, de itt már késő másképp dönteni. Ha nem tudunk segíteni, legalább ne rúgjunk bele, az életét már úgyis tönkrevágta. Magunkban meg gondoljunk amit akarunk.

N

2021. dec. 24. 00:31
 36/145 anonim ***** válasza:
44%

Attól ne félj, hogy bárki elveheti tőled. Jelenleg még egy drogos örömlánytól sem veszik el a gyerekét, és adják az apának még akkor sem, ha az apa maga a milliomos atyaúristen...

Az meg hogy jut eszedbe, hogy a szüleidnek a terhére lennél? A szüleidre, még ha el is váltak mindig számíthatsz. Persze csak addig amíg nem a csicskádnak tekinted őket. Biztos korainak tartják, mint nagyon sokan (én nem), de az unokának nagyon örülni fognak. Azon meg hogy egyedül vagy ne aggódj. Párban könnyebb, de az sem lenne jobb, ha 4 év múlva válnátok el. Arról nem is beszélve, hogy még egyáltalán nem biztos, hogy külön váltatok. Csak beszrt a csórikám, és összevesztetek egy kicsit. Még sok ilyen lesz, és csak rajtatok múlik hogy kitartatok, vagy gyáván megfutamodtok, megkeserítve ezzel az életeteket. A gyerek elől nincs menekvés. Abortusz soha nem megoldás, gyerektartást fizetni kell. A munkáltatódnak meg ajánljad fel, hogy visszavesz, és gyesre mész tőle (azonnal), vagy inkább pereskedik. Ettől biztos beijed, de ha mégsem, akkor megtérülő befektetés az ügyvédi díj. Elég sok pénzről van szó, ne hagyd veszni!

Pár év a szüleidnél, aztán jöhet egy új pasi, és a következő gyerek. Ne félj, nem lesz semmi gond. Csak a fontos dolgokra figyelj, és ne a károgó dementorokra. A gyerek majd kárpótol mindenért, és egy év múlva ezt visszaolvasva csak nevetni fogsz mindezen...

43F

2021. dec. 24. 00:41
 37/145 anonim ***** válasza:
12%
Én a munkáltatót kihagynám az egészből, miért szívjon ő azzal, hogy a kérdező pasija lelépett? Emiatt van, hogy alig akarnak nőt felvenni dolgozni...
2021. dec. 24. 00:53
 38/145 anonim ***** válasza:
89%
Hát pedig menjen a p.csába, terhest nem rugghat ki. Mellesleg már az hátrány, ha 25 év feletti nő vagy. Mégha párod sincs és gyereket sem akarsz, akkor sem vesznek fel, mert jaj tudsz szülni. Ez a család-barát orbanisztán.
2021. dec. 24. 00:58
 39/145 anonim ***** válasza:
94%
A vedonovel felvetted már a kapcsolatot? O tud neked segíteni abban, hova tudsz fordulni segítségért.
2021. dec. 24. 01:17
 40/145 anonim ***** válasza:
83%

Itt-ott beleolvasgattam a válaszokba, de nem olvastam végig mindet.

Szülőként válaszolok.

A gyerekem nem kérte, hogy megszülethessen. Én akartam őt, hogy szerethessem, felnevelhessem és segíthessem őt mindig, ha szüksége van rá. Ha bármi gondja lenne, legyen akárhány éves, mindig szeretettel hazavárom és segítek neki mindenben. Kifejezetten rosszul esne, ha a gyerekem egy ilyen helyzetben inkább menne valami anyaotthonba vagy ilyen-olyan ismerősökhöz, mint haza hozzám. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha édesanyáddal jó a viszonyod és azt mondta, hogy hozzá nyugodtan mehetsz lakni a kisbabáddal, azt 100%, hogy teljesen komolyan gondolta, és nem lesztek a terhére, hiába beszéled ezt be magadnak. Teljesen normális, hogy a szeretteinkkel, családtagjainkkal segítjük egymást szükséghelyzetben.

2021. dec. 24. 01:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!