20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 21:40
11/145 anonim válasza:
Értem. Akkor gyest kapsz gondolom. Nem tudom milyen a kapcsolatod anyuddal, de ha jó lehet jobban jársz, ha átmenetileg haza mész hozzá. Ha nem, akkor sajnos anyaotthon.
12/145 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk anyuval. De nem szívesen terhelném őt most.
Anyaotthont nem tudom hogy hol találok.
2021. dec. 23. 22:41
13/145 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nincs végzettségem? Van szakmám. Dolgoztam.
2021. dec. 23. 22:45
14/145 anonim válasza:
Eddig hol laktál, ott nem maradhatsz?
15/145 A kérdező kommentje:
Eddig párommal éltem. Albérletbe.
2éve éltünk együtt.
2021. dec. 23. 23:05
16/145 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, hogy így a semmire miért kellett megtartani. Miért nem táppénzre mentél? Fogsz kapni csedet, gyedet? Anyukádhoz kell menni akkor is, nem anyaotthonba.
17/145 anonim válasza:
Tisztázzunk pár dolgot?
Hányadik hónapban vagy?
Ha eddig dolgoztál, akkor most táppénzen vagy, ugye?
Mennyi időt dolgoztál?
Meg akarod tartani?
18/145 A kérdező kommentje:
Megvolt mindenünk. Viszont erre nem gondoltam hogy előfordulhat ez. Nem számoltam azzal hogy ennyi idő után lemond a gyermekről. Jelet nem adott erre.
Félreismertem.
2021. dec. 23. 23:10
19/145 anonim válasza:
Jah 2 év után 20 évesen gyereket csináltál neki... Gratulálok :D Mostmár egy normális pasi se fog veled összejönni.
20/145 A kérdező kommentje:
4 hónapos vagyok.
Nem vagyok táppénzen, miután megtudta a főnököm hogy várandós vagyok elbocsájtott így beugros munkát vállaltam jelenleg.
1 évig dolgoztam.
Igen megszeretném tartani.
2021. dec. 23. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!