20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
Ha ő akarta,így járt.
Előbb kellett volna gondolkoznia.
Ez nem az az eset,hogy ő csak hetente láthatja,mert a nő elintézte.
Az már undorító.
Jöhet a feminista lepontozó hadsereg, de akkor is leírom a véleményemet. Igen tudom, egy fatökű incel vagyok, akihez nő bottal sem fog érni soha az életébe! Sőt, még az azt követő életeiben sem! :)
Nem tudjuk a háttérsztorit, azért általánosságokban fogok írni (azért az is egy elfogult femináci duma, hogy mindenféle háttérinfó nélkül szentté avatjuk a nőt, mer' az csak ádozat lehet).
Ott kezdődnek a bajok, hogy már az én fiatal koromban is az volt, hogy míg a pasi élete szerelmét kereste, addig a lányok már akkor is csak mazsolázgatásnak tekintették az egészet. Összetörik a fiú lelkét, pár nap vagy hét múlva találnak mást, aztán kerek tágra nyílt szemekkel néznek, hogy milyen szemetek lettek a pasik.
Hát még ami manapság megy. Pont ezen az oldalon olvastam, hogy a csaj 200 pasit balra húzott tinderen, és nem talált egy megfelelőt sem az igényeinek!
Talán ha nem az lenne a nőknél az általános szemléletmód, hogy úgyis 20-an állnak sorba a te helyedre, megérdemlem mert nő vagyok, akkor talán kevesebb ilyen fordulna elő. A munkáltatók is ugyanezt játszották el. Majd jön helyetted más, aztán amikor munkaerő hiány lett, ment a sírás a szemét munkavállalók miatt!
Kedvenceim a balatoni büfések, akik a legjobban ajvékoltak, és felvoltak háborodva a pofátlan munkavállalók miatt, akik nem voltak hajlandóak napi 15 órán keresztül éhbérért extra profitot termelni!
De bezzeg ilyen témáknál tisztán tudják látni az emberek az okot és az okozatot, nem összekeverve azt. Miért kell elvakítanotok saját magatokat az emocionális elfogult rózsaszín köddel?
Miért kell a női egónak sérthetetlennek lennie, és ahonnan egy minimális kritika is érkezik, azt miért kell közös erővel lepontozni? Miért nem próbáltok esetleg a smink mögé nézni (bocs ha éppen nem festegettétek magatokat).
Az esetről meg csak annyit, hogy fordult a kocka. A nő fiatalon gyerek nélkül hatalmas értéket képvisel a mai világban (meg is kérik ám a maguk árát szemrebbenés nélkül). Aztán amikor csökken az érték, és a férfi is meri a ti "majd találok másikat" elvet vallani, az már aztán végképp felfoghatatlan eset! Mindig a tolvaj hőbörög a legjobban, ha őt is meglopják.
Szóval az élet nem a tinder. Itt nem úgy vannak a dolgok, hogy kiválasztom magamnak a legjobbat, mert én feltétel nélkül azt érdemlem (női kvóta, pozitív diszkrimináció, extra jogok a törvényben) ...
Amit a pasi csinált, az társadalmilag hasznos. Növekszik a népesség legalább. Nektek nőknek úgyis a macsó kell. Csináltassátok akkor fel magatokat velük, élvezzétek szabadon a szexet, aztán a gyereknevelést meg oldjátok meg magatoknak ugyanazzal a liberális szemlélettel!
És végül az általatok bétának titulált "selejtet" meg hagyjátok békén (majd eljárunk hivatásoshoz, vagy veszünk szexrobotot :D )
Én teljes mértékben elfogadom és tiszteletben tartom a szabad választásotok jogát. Ugyanakkor ti se akarjatok a mi adónkból gyereket nevelni, és amikor megtámadnak titeket, majd akkor is hívjátok az alfákat, akik végig mentek rajtatok. De ha már itt tartunk, akkor számítógépet, internetet se használjatok, mert azt is a csúnya kocka fiúcskák találták fel. Tudjátok, akiket bottal sem érintenétek, de érdekes módon valahogy a találmányaikat meg használjátok :) És főleg ne akarjátok megmondani hogyan kellene viselkednünk, illemet és lovagiasságot pláne ne várjatok!
Majd akiknek extra like-ot dobtok tinderen, azoknak osszátok az ész! De csak miután megvoltatok nekik.
A kommenteket nem olvastam.
Ha lehetne akkor elvetetném. Ha nem, akkor születése után leadnám. Nem vinném haza.
Ha köteleztetném az apát gyerektartásra, az is idő. Mi van ha nem dolgozik, vagy direkt nem fog/feketén fog?
Tehát gyerektartásra nem alapoznék.
Hova mennék el dolgozni? Kisgyerekkel sehova se vesznek fel. Ha mégis, valami gyárba mehetnék műszakozni, hova teszem a gyereket? Ki vigyáz rá?
20 éves vagy. A szülők gondolom 40-55 közöttiek, valószínű szintén dolgoznak, nem tudnak ingyen bébiszitterkedni... Meg amúgyis, vállalnák-e minden nap? Nem nekik született gyerekük. Kapásból 4 ember (te, gyerek, 2 szülő) életét elbaxtad.
Hol laknék ha nem a szülőknél? Van pénz albérletre, kaucióra? Dehogy van.
Itt annyi lehetőség van hogy leadod vagy haza mégy és eltartanak x ideig a szülők, utána ha ingyen bébiszitterkednek akkor mehetsz dolgozni.
Más kilátásod nem nagyon van.
Az meg hogy jut eszedbe, hogy a szüleidnek a terhére lennél? A szüleidre, még ha el is váltak mindig számíthatsz.
Igen mert minden szülő álma még plusz két éhes szájat eltartani a gondolom nem nagy fizetésből, meg megint gyerekbőgésre kelni éjszaka
"Igen mert minden szülő álma még plusz két éhes szájat eltartani a gondolom nem nagy fizetésből, meg megint gyerekbőgésre kelni éjszaka"
Ez teljesen így van. Pedig úgy is az anyukádnál fogsz kikötni. Az nem igaz , hogy nem találsz majd rendes pasit . Fogsz találni. Az elmúlt két évben mivel védekeztetek? A párod akarta a gyereket? Nagyon hibás a párod. Nem védem.
1. Apuka nem mondhat le, menj be a bíróságra, van ingyenes jogsegély nap, segítenek kitölteni a papírokat, s behajtják rajta a gyerektartást, akkor is, ha nem akarja. (DNS tesztre is kötelezik, ha azzal jön, hogy nem az övé. És még is előlegezi az állam neked, aztán fizetheti azt egyben.)
2. Terhes nőt nem szabad kirúgni. Ha nem írtál alá közös megegyezést, simán kaphatsz szép nagy kártérítést.
3. Mostantól a gyereked érdekét kell nézned.
1. Anyukádnál a helyed. Pontosan azért az anyukád, hogy ha nehéz helyzetben vagy segítsen, és te most eléggé abban vagy.
2. 20 évesen nem korai szülni. Régen mindenki akkor szült, ma is az lenne a normális.
3. 2 év után abszolút nem korai szülni. Ne a lányt próbáljátok már hibásnak beállítani (elég gyenge próbálkozás mellesleg) mikor a csávó volt egy analfabéta gyökér akinek nem való nem hogy gyerek de aranyhal se.
Kérdező, semmit, de az égvilágon semmit nem tettél rosszul. Lesz még férjed, normális, mert egy igazi férfi családszerető, nem olyan felelősségtől besz@ró csicska mint az exed.
Menj haza. Adj hálát az égnek, hogy van ki hazavár.
Boldog, békés karácsonyt kívánok, neked,a picikének, és anyukádnak is.❤🎄
Ja, és nem mindenkinek olyan undorító anyja van hogy tehernek érzi a saját gyerekét meg unokáját (!!)
Vannak még normális, háziak, családias nők akiknek van szíve és normális értékrendje. Bár a mai világban ritkaság, de hála Istennek a kérdező anyukája közéjük tartozik.
Érdekes, régen minden pár fiatalon házasodott, az első gyerekek anyóshoz születtek, mégse nyávogtak a nagymamák. Ki van korcsosulva a világ🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!